Acasă ROMÂNIA Remediul natural pentru pleoape căzute. Costă mai puțin de 1 leu

Remediul natural pentru pleoape căzute. Costă mai puțin de 1 leu

12
DISTRIBUIȚI

Remediul natural pentru pleoape căzute. Costă mai puțin de 1 leu

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu pielea îmbătrânită. Datorită pierderii colagenului și elastinei, pielea își pierde tonusul și elasticitatea.

Cea mai frecventă cauză a ptozei (pleoapă căzută) este îmbătrânirea pielii. De asemenea, în cazul tinerilor, problema pleoapelor poate fi o urgență datorită factorilor ereditari.

Pleoapa superioară cade peste ochi și gene, făcându-te să pari mai în vârstă, obosit sau supărat.

Internetul ofera multe modalitati care promit sa creeze un miracol si sa elimine aceasta problema estetica in doar un minut. Problema este ca majoritatea acestor tehnici nu au nici o baza stiintifica si pot face mai mult rau decat bine.

Aici sunt de asemenea multe modalitati alternative de tratare, cum ar fi masaje si masti de casa.

Astăzi vom vorbi despre una dintre cele mai eficiente căi de atac. 

Colagenul este o proteina care asigura elasticitatea si forma pielii. El este, de asemenea, responsabil pentru reinnoirea celulelor. Deficienta acestei proteine este cea care duce la imbatranirea prematura si la aparitia unei pleoape cazute.

Pentru a restabili echilibrul de proteine, astazi vom invata cum sa facem o masca de oua. Multi oameni nu sunt constienti de efectele benefice asupra pielii.

Aceasta masca este foarte simpla de pregatit. Nu necesita costuri sau echipamente speciale. Pentru a incepe, ca de obicei, inainte de procedurile cosmetice, trebuie sa cureti pielea de machiaj si excesul de ulei. Acum, pielea ta este complet gata sa preia toate substantele nutritive utile din masca.

In primul rand, sparge oul si separa albusul de galbenus. Apoi, trebuie sa aplici albusul pe pleoape cu un tampon de bumbac. Ai grija, deoarece daca albusul intra in ochi, poți să te iriți.

Dupa aplicare, asteapta pana cand ALBUȘUL este complet uscat.

Aceasta masca este atat de eficienta încât vei vedea imediat o imbunatatire notabila, pielea va arata mai stransa si proaspata.

Sursa: kilocalorii.ro

Citește și: 

Documentar halucinant despre SĂRĂCIA din Teleorman și proprietățile lui Dragnea – VIDEO

loading...