Acasă ROMÂNIA Super remediul naturist pentru rinichi de la Lidia Fecioru. Ingrediente pe care...

Super remediul naturist pentru rinichi de la Lidia Fecioru. Ingrediente pe care le ai în casă

12
DISTRIBUIȚI

Super remediul naturist pentru rinichi de la Lidia Fecioru. Ingrediente pe care le ai în casă

Cunoscutul psihoterapeut Lidia Fecioru știe o rețetă ușor de făcut pentru tratarea rinichilor. Remediul naturist recomandat de Fecioru elimină toxinele din rinichi în numai câteva zile, spune aceasta.

„Aveți nevoie de 2 kilograme de ceapă și 2 de zahăr. Se fierbe ceapa împreună cu zahărul, ca o dulceață, până când ajunge la culoarea chihlimbarului.

Se ia din această dulceața cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâmă pietrele și vor fi eliminate pe cale naturală”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni notează teotrandafir.com.

Pietrele la rinichi sunt formațiuni cristalizate care pot duce la infecții urinare severe.

Urina, produsă în rinichi, conține în mod natural substanțe care conduc la formarea cristalelor solide: calciu, oxalat, fosfor și acid uric, uneori chiar cistină (în cazul persoanelor care au moștenit genetic boala).

Citește și: Rețeta chifteluțelor de post, absolut delicioase

Aceste minerale, în funcție de alimentația fiecărei persoane, se pot transforma în calculi renali. Ele provin din fluxul sanguin și ajung în urină.

Rinichii sunt ca un filtru asupra sângelui și reglează cantitatea constituenților de această natură.

În momentul în care pietrele foarte mici, formate din solidificarea mineralelor, devin pietre mai mari, înseamnă că urina devine suprasaturată.

Citește și:

Produsul uimitor care ne ajută la menținerea sănătății și nu numai. O comoară a naturii

loading...