𝐔𝐋𝐓𝐈𝐌𝐀̆ 𝐎𝐑𝐀̆🚨: Dorian Popa, probleme cu LEGEA! Polițiștii nu l-au iertat în trafic! I-au deschis DOSAR PENAL numaidecât😱 – 𝐂𝐞 𝐚 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭 𝐯𝐞𝐳𝐢 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐮 ↘

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați vloggeri ai momentului, a fost oprit în trafic în comuna Domnești, unde locuiește, sub acuzația de a conduce sub influența substanțelor interzise. Acest incident neașteptat a avut loc în timp ce Dorian se afla la volanul mașinii sale de lux, în valoare de jumătate de milion de euro. Fanii lui Dorian Popa au fost uimiți de această întorsătură nefericită în viața vloggerului.

El s-a bucurat de o uriașă bază de fani, de toate vârstele, care îl priveau ca un model de urmat și un susținător al unui stil de viață sănătos, care să îi conducă pe tineri spre succes. Cu toate acestea, evenimentele recente au adus la suprafață probleme la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan În acea zi nefericită, Dorian Popa se afla la volanul noului său bolid și rula pe străzile comunei Domnești, când a fost oprit de polițiști în cadrul unei controale de rutină.

Oamenii legii au urmat procedurile standard și l-au supus unor teste, inclusiv un test etilotest și un test cu aparatul drugtest, pentru depistarea consumului de substanțe interzise. Rezultatul acestui ultim test a fost unul pozitiv, semnalând faptul că Dorian Popa ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. Este important de menționat că acest rezultat nu constituie o probă concludentă în ceea ce privește o posibilă acuzație penală împotriva lui Dorian Popa. Astfel, polițiștii au decis să îl ducă pe vlogger la o unitate medicală specializată pentru a-i recolta probe biologice.

Aceste probe vor fi analizate pentru a confirma sau infirma prezența substanțelor interzise în sistemul său, menționează Digi. ”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii”, au transmis polițiștii. Cum au reacționat fanii artistului Între timp, acest incident a stârnit un val de reacții din partea publicului și a comunității de fani a lui Dorian Popa. Unii susțin că este o greșeală sau o neînțelegere, în timp ce alții sunt profund dezamăgiți de acțiunile sale presupuse. Indiferent de rezultatul final al acestui caz, el reprezintă un moment nefericit în cariera și viața lui Dorian Popa.

Un alt aspect important care trebuie subliniat este că acest incident vine în contrast puternic cu imaginea pe care Dorian Popa o promova pe platformele sale online. Vloggerul era cunoscut pentru promovarea unui stil de viață sănătos, activ și pentru sfaturile sale privind modul de a atinge succesul. Într-un moment în care numeroși tineri îl priveau ca pe un exemplu de urmat, acest eveniment neașteptat ridică întrebări privind consecvența între discursul său public și acțiunile sale personale.

Lasă un comentariu