Alexandra Bodi, răbufnire ca la ușa cortului! „Regina” TikTok-ului a înjurat haterii în ultimul hal: „Să mă pupați în c%$”

0

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit și au început să-și arunce vorbe grele în mediul online. Cu toate acestea, „regina” TikTok-ului a cam întrecut măsura și a vorbit ca la ușa cortului într-un video publicat recent pe rețeaua de socializare.

Acuzată de Ionuț că este alcoolică și criticată pentru gesturile sale, Alexandra Bodi a răbufnit recent ca la ușa cortului și i-a adresat injurii bărbatului care până mai ieri îi era aproape, dar și celor care o judecă pentru comportamentul său.

Alexandra Bodi, limbaj ca la ușa cortului
Gospodina din Mureș, cunoscută pentru ciorba de salată a folosit cel mai josnic limbaj și i-a șocat pe internauți.

„Cei care i-ați băgat lui Ionuț în cap să-i lingeți picioarele și degetele de la picioare și fundul, să-i mâncați c^&%* lui Ionuț și mie c^&*$ meu, așa că mă doare în c#$ de voi, haterilor. Să o luați în gură ca Moș Gerilă, nu mă interesează că vede Ionuț, să mă p&% pe fața lui Ionuț și pe a voastră, să vadă o lume întreagă, că deja nu mai suport. Să mă pupați direct în fund când mă c%^. Mă f%^ în el de TikTok. Îmi cer scuze față de voi, dragii mei, cei care mă susțineți, dar mă p%^ pe el de TikTok și pe fața lui Ionuț și pe toți haterii, să o s^&$ toți haterii, uite așa. Și tu Ionuț, să o s^&*” a spus Alexandra Bodi, în clipul video pe care nu-l putem reda pe CANCAN.RO, din cauza limbajului folosit de ea.

„De 5 zile plâng, nici măcar nu am mâncat din cauza lumii rele. Ia uitați ce a făcut lumea din mine, își bat joc de mine cu pozele mele, batjocură curată”a mai spus Alexandra Bodi într-un video, încercând să impresioneze.

Sursă foto: captură video TikTok

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata