Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face acum criminalul Mihaelei Runceanu

0

Mihaela Runceanu a fost una dintre artistele mari din țara noastră, o femeie frumoasă și foarte talentată, ale căror aripi s-au frânt pe când avea doar 34 de ani. Artista a fost ucisă în propria locuință, de către un tânăr care avea atunci 21 de ani. Îl cunoștea și avea încredere în cel care i-a pus capăt zilelor.

Ce face criminalul Mihaelei Runceanu, după 32 de ani de la ziua fatidică
Daniel Cosmin Ștefănescu a făcut 17 ani de închisoare și a fost eliberat condiționat în 2006, pentru bună purtare. A schimbat câteva locuri de muncă în România, a fost vânzător la un magazin de haine, după care a plecat în Anglia, spunând că nu mai vrea să știe nimic de România.

Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face criminalul Mihaelei Runceanu

În Marea Britanie, Ștefănescu a lucrat în construcții, dar, conform ȘtirileKanalD, din 2020 a luat în calcul să revină în țară.

Criminalul Mihaelei Runceanu are un copil, o fată care s-a născut cu doar câteva luni înainte ca tatăl ei să o omoare pe artistă. Fata a crescut, s-a căsătorit și ea, a devenit mamă și a spus într-un interviu pentru Libertatea că avea 7 ani când a aflat ce a făcut tatăl ei.

Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face criminalul Mihaelei Runceanu

Mi s-a părut un tip liniștit, care nu bea alcool și vorbește frumos. A fost și la ziua mea cu câțiva ani în urmă. A băut o cola și atât. Am păstrat o vreme legătura, dar acum e plecat în Anglia și nu am mai dat de el. Poate o să mai vină, poate o să vrea să-și cunoască nepoții, a spus fiica lui Daniel Ștefănescu, pentru Libertatea.

Cazul morții artistei Mihaela Runceanu
O voce incredibilă care a încetat brusc să mai cânte. Mihaela Runceanu a fost strangulată în timp ce dormea. Criminalul ei, care avea atunci, 21 de ani, a încercat să-și șteargă urmele, dând foc locuinței. A plecat din casa artistei cu bani, bijuterii, obiecte electronice și haine.

Artista a fost înmormântată pe 4 noiembrie 1989, în cimitirul Dumbrava din Buzău.

Ultimul spectacol pe care l-a susținut a fost pe 28 octombrie 1989, un spectacol maraton de mare succes, intitulat Start Melodii 89, care a avut loc la Sala Radio din Capitală. Publicul a cerut bis de trei ori, iar artista a îngenunchiat efectiv de emoție și bucurie. Cu o zi înainte să fie ucisă, pe 30 octombrie 1989, a apărut la Electrecord, cel de-al treilea disc al artistei, intitulat Pentru voi, muguri noi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata