Fulgy de la Clejani, o nouă achiziție! Unde se refugiază în această perioadă: „Nu vine nici dracu pentru că este prea scump”

0

Fulgy de la Clejani și-a anunțat fanii din mediul virtual, în urmă cu puțin timp, că a făcut o nouă achiziție în materie de imobiliare. Locul se pare că a fost cumpărat pe post de refugiu.

Concret, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță le-a spus admiratorilor, în cadrul unei filmări realizate în interiorul hotelului Marriot, că urmează să își cumpere un apartament acolo, pentru aparent, are nevoie să stea departe de toată lumea.

„Am apartament și aici (nr. la Hotel Marriot), acum îl cumpăr că aici nu vine nici dracu pentru că este prea scump. Doamnelor și domnilor, vreau să o cunoașteți pe iubita mea oficială, din momentul ăsta. Acum mergem în casă, așa arată o casă băi, (zice el arătând către scările de marmură ale hotelului), sărăciilor! Să moară mm%#a de nu e fiță”, le-a transmis fanilor Fulgy, pe Instagram.

Ce avere are, de fapt, Fulgy
Invitat în cadrul unei emisiuni TV, la doar câteva zile după ce a prins sub influența drogurilor, Fulgy a vorbit despre speculațiile potrivit căruia ar fi cheltuit sute de mii de euro pe droguri și la cazino.

Concret, fiul Clejanilor susține că banii pe care i-a „spart” la jocuri de noroc sunt câștigați de el, nu i-au fost dați de familia sa. Totodată, Fulgy a mai precizat și faptul că are în plan să devină dezvoltator imobiliar.

„Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.

Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost”, a mărturisit Fulgy, la Antena Stars.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata