Metoda inedită găsită de un preot pentru a menţine distanţarea socială: şi-a binecuvântat enoriaşii cu un pistol cu apă

Preotul Timothy Pelc, în vârstă de 70 de ani, a folosit o metodă originală de a menţine distanţarea socială: omul Bisericii a tras cu un pistol cu apă sfinţită prin ferestrele autoturismelor enoriaşilor săi, pentru a binecuvânta coşurile de Paşte.


Apreciază și distribuie !

Un preot romano-catolic din zona Detroit şi-a luat la ţintă enoriaşii în încercarea de a menţine distanţarea socială în timpul pandemiei de corona-virus, folosind o armă de jucărie care conţinea apă sfinţită, conform The Guardian. Fotografiile postate pe pagina de Facebook a Bisericii Sf. Ambrozie îl înfăţişează pe Timothy Pelc, dotat cu mască şi mănuşi, ca măsuri pentru prevenirea răspândirii corona-virusului, în timp ce pulveriza apa sfinţită înspre fereastra unui autoturism, binecuvântând de la distanţă coşul cu alimente de sărbătorile de Paşte. Fotografiile au fost realizate de Paşte, dar s-au viralizat pe social media în ultimele zile. Timothy Pelc a declarat pentru BuzzFeed News că este un pic îngrijorat de modul în care ar putea reacţiona Vaticanul când va vedea imaginile. Biserica şi întreaga comunitate au luat în serios pandemia, a spus el. Credincioşii au legat panglici albastre de copacii de la biserică în memoria tuturor celor care au murit în Michigan din cauza noului corona-virus.

Metoda inedită găsită de un preot pentru a menţine distanţarea socială: şi-a binecuvântat enoriaşii cu un pistol cu apă 1 Metoda inedită găsită de un preot pentru a menţine distanţarea socială: şi-a binecuvântat enoriaşii cu un pistol cu apă 2