A ajuns la spital după ce a avut relații intime cu soțul ei. De ce a leșinat cunoscuta vedeta? Aceasta a făcut dezvăluiri halucinante–-citeste in comentariu

Moderatoarea TV americană Kelly Ripa a ajuns de urgență la spital după o partidă de sex cu soțul său. Imediat după internare, medicii i-au spus despre ce era vorba: avea chisturi ovariene. Mai exact, Kelly leșinase în timp ce făcea dragoste cu soțul ei și s-a trezit abia în spital. Pățania a avut loc fix la un an după ce Kelly și Consuelos au făcut nuntă.

Kelly Ripa și Mark Consuelos formează un cuplu american Foto: Shutterstock
Kelly Ripa și Mark Consuelos formează un cuplu american Foto: Shutterstock

La scurt timp după internare, medicii au reușit să-i pună un diagnostic: chisturi ovariene. „Privirea mi-a fugit de la imaginile de pe monitoarele de lângă patul meu spre Mark, care ronțăia ceva nesinchisit”, și-a ammintit Ripa despre întâmplarea memorabilă, scrie clickpentrufemei.ro.

Ce spune Kelly Ripa, vedeta care a ajuns la spital după ce a făcut sex

„Mă gândeam că sexul poate fi atât de traumatizant, dar chiar și așa, unul dintre noi n-avea nimic. El n-avea nicio treabă, mânca sărățele și comandase încă un suc de mere. Mark zici că era în sala de cinema sau la spa, atât de relaxat părea.

În schimb, eu stăteam întinsă întrebându-mă când o să-mi explodeze și celelalte două chisturi rămase”, a dezvăluit blondina. „Soțul meu era bine îmbrăcat, stilizat din cap până în picioare, în schimb pe mine a pus niște haine care mi-au provocat un adevărat coșmar. Aveam impresia că visez!”, a continuat vedeta TV.

Ripa și Consuelos, un cuplu american bine sudat

Cei doi soți, căsătoriți de 26 de ani, au doi fii, pe Michael (25 de ani) și pe Joaquin (19), dar și pe fiica Lola, (21). Pe parcursul căsătoriei lor, Ripa și Consuelos au fost mereu în ochii publicului. Din acest motiv, ei au dezvăluit câteva secrete cu privire la funcționarea interioară a căsătoriei.

Chiar dacă Consuelos a fost atras de Ripa, el nu și-a manifestat inițial interesul față de ea. El a spus pentru Huffington Post, în 2014, că în ciuda faptului că a găsit-o frumoasă, el a rămas concentrat asupra rezervării rolului pe care îl avea pe atunci.

Lasă un comentariu