A divortat pentru ca n-a avut relatii intime cu sotul decat o data in ultimii opt ani

Ulrika Jonsson (51 de ani), fosta castigatoare a emisiunii – concurs „Big Brother” din Suedia, a declarat ca a divortat de al treilea sot, Brian Monet, pentru ca n-a avut relatii intime cu acesta decat o data in ultimii opt ani. Cei doi erau casatoriti de 11 ani, dar au divortat recent, potrivit dailymail.co.uk.

„Motivul pentru care m-am gandit la asta a fost ca ultima oara facusem sex cu sotul meu cu patru ani si jumatate inainte. Si inainte, tot patru ani trecusera de la ultimul act. Am trait intr-un mariaj aproape total lipsit de sex timp de aproape zece ani”, a dezvaluit Ulrika.


Apreciază și distribuie !

Ulrika spune ca a avut o „chimie” extraordinara cu sotul ei in primii ani de casatorie, dar n-a realizat cum si de ce s-a pierdut totul. Ulrika a mai spus ca Brian a fost un excelent tata vitreg pentru cei trei copii ai ei din casatoriile anterioare si ca este un excelent tata pentru Malcom, fiul lor in varsta de 10 ani.

„Fiecare minut al fiecarei zile a fost, cu adevarat, foarte greu. Pentru ca iti spui ca totul e OK, dar nu e bine. Prima tortura e cand te gandesti la copii si la ce-or sa spuna ei: «Oh, Doamne, e al treilea mariaj al ei care esueaza». E inevitabil, femeile se simt responsabile”, a adaugat Ulrika Jonsson.

Ea are trei copii din relatii anterioare: Cameron (24 de ani), din casatoria cu John Turnbull, Marta (14), din mariajul cu Lance Gerrard – Wright si Bo (18 ani), din relatia cu un neamt, Markus Kempen, pe care Brian Monet a adoptat-o cu toate actele necesare.