A întrecut orice măsură! Ce a putut să-i spună o femeie Gabrielei Cristea după ce a văzut-o la plajă: „O doamnă trecută lejer de 60 de ani, era…”–citeste in comentariu

Redactie

Gabriela Cristea iar a intrat în vizorul haterilor. Prezentatoarea TV a fost taxată dur de o internaută care i-a lăsat un comentariu care ar face orice femeie să se simtă complexată. Cu toate că Gabriela are mulți fani care o apreciază, mai sunt câțiva care nu ratează nicio ocazie prin care să îi aducă comentarii răutăcioase.

Care a fost reacția Gabrielei Cristea la vederea mesajului
Gabriela Cristea a fost zilele trecute pe litoral de unde a făcut publice mai multe poze de la plajă. La una dintre postările ei internauții au reacționat în număr mare, complimentând-o pe prezentatoare, dar a fost și un comentariu răutăcios. O femeie i-a spus Gabrielei Cristea că nu este ea în poză și că acolo apare o femeie de 60 de nai, vrând să sublinieze faptul că Gabriela arată foarte îmbătrânită pentru anii pe care îi are.

„In poza e o doamna trecută lejer de 60 ani. Era super dacă puneai o poza cu tine„, a fost comentariu primit de Gabriela

Gabriela Cristea nu a băgat de seamă ce a spus internauta, dovadă că nu apleacă urechea la răutățile celor care o critică. Mulâi dintre urmăritori i-au sărit în apărare Gabrielei și au complimentat-o.

„Nu pune la suflet tot ceea ce spun oamenii.”, „Ești superba!imi place cămașă de plajă.„, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite de Gabriela.

În urmă cu ceva timp Gabriela Cristea a recunoscut că s-a neglijat și nu s-a preocupat prea mult de fizicul ei. O dată a fost taxată de urmăritori fiindcă a apărut nevopsită, iar altă dată cu o pedichiură dezastruoasă.

„Mai vopseste-te la par și fă ceva și cu tatuajul tâmpit de la sprâncene.”,”Sa te vopsești ca se vede urat. Ești o persoana minunata.„, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor care au taxat-o imediat pe prezentatoare.

„Vaii vai ce pedichiura ,marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee”,”Nu sunt rea ,dar la cum este o persoana publica trebuie sa fie nai atenta!!Zic la cata publicitate face !”,”Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening.”,”Pai da mainile perfecte si la picioare ce facusi? „, au fost o parte dintre mesajele prin care internauții o pun la zid pe Gabriela.

„Am o perioadă mai leneșă așa. În ultima vreme nu m-am mai preocupat de persoana mea. Și mă refer la câteva luni. Chiar am avut niște accidentuțe. Despre unele v-am povestit. Că am făcut alergie la unghii și acum le am tăiate scurt, scurt și nici nu pot să îmi curâț cuticulele. Și ca să fie totul apoteotic, acum două zile mi-am nenorocit degetul mic de la piciorul drept. Mă grăbeam foarte, foarte tare când eram cu fetele să plecăm undeva și în nebunia și în graba mea, fiind desculță, am dat cu piciorul foarte, foarte grav în toboganul lor din casă și am zis că leșin. În secunda aia am plans cu lacrimi fierbinți. Rezultatul este unul mega vizibil, în sensul că degetul mic de la piciorul drept este foarte umflat. Abia pot să mă încalț cu ceva. De pantofi cu toc nici nu se pune problema. Nu știu dacă ați văzut că în ultimele zile am purtat o pereche de pantofi sport fără toc, cât mai moi, la emisiune, pentru că nu am putut sub nicio formă să mă urc pe tocuri(…) Am senzația că sunt neatentă cu mine și am senzația că trebuie să fac ceva mai mult pentru mine. Deci dacă aveți sfaturi, cu mare drag le aștept de la voi. Problema este că mă doare foarte tare degetulde la picior și are culorile curcubeului de la lovitură și mă gândesc serios să mă duc să îmi fac o radiografie pentru că s-ar putea să fie rupt.„, le-a mărturisit Gabriela fanilor ei.

Lasă un comentariu