A murit Daniela, tânăra de 21 de ani care s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de maşină. Era ţinută în viaţă doar de aparate

Este vestea tristă a dimineții! La aproximativ trei săptămâni după ce s-a stins din viață și prietneul ei, Sergiu, un tânăr în vârstă de 35 de ani, astăzi a murit și Daniela, tânăra de doar 21 de ani care s-a dat împreună cu prietenii pe zăpadă, cu un colac tras de mașină și ulterior s-au izbit de mai mulți copaci.

Câteva clipe de distracție s-au transformat în cel mai mare coșamr pentru cei trei tineri din Satu-Mare. Au crezut că este o idee bună să se lase trași pe zăpadă, cu colacul, de către un autoturism.

A murit Daniela, tânăra de 21 de ani din Negrești – Oaș

Mai mult decât atât, la volanul mașinii se afla un alt tânăr care consumase băuturi alcoolice înainte de a porni la drum. Cei trei tineri au fost pur și simplu izbiți extrem de violenți de mai mulți copaci care se aflau pe drumul respectiv.

Screenshot 20220204 171821 Facebook

Unul dintre cei trei tineri, Sergiu, a murit pe loc. Alte două tinere au fost transferate în stare gravă la spital, iar astăzi, una dintre ele, Daniela, în vârstă de numai 21 de ani, s-a stins din viață, deși părinții ei sperau la o minune.

În ultima vreme, Daniela era ținută în viață doar de către aparate. Tânăra a fost deconectată de la aparate, în această dimineaţă, și a decedat. Medicii care se ocupau de ea au solicitat acordul părinţilor pentru o prelevare de organe.

Părinții Danielei au tot sperat la o minune

Părinții Danielei au refuzat propunerea, s-au agățat de orice speranță, crezând că fiica lor se va face bine, însă nu a mai fost așa. Încă de la început, medicii de specialitate au transferat-o pe Daniela la Spitalul Județean din Baia Mare, în stare extrem de gravă.

Ulterior, tânăra în vârstă de 21 de ani a fost intubată pe Secția de Terapie Intensivă, aflându-se în comă de gradul 4. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii din Satu Mare au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Tragedia care a îndoliat o țară întreagă a avut loc pe drumul forestier „Brada”, situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona „Luna Șes”, pe data de 20 ianuarie, anul acesta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata