A murit un medic stomatolog celebru din România, răpus de coronavirus

Un renumit doctor stomatolog din România a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, la vârsta de doar 49 de ani. Chemal Taner era internat de mai mult timp în spital iar în ultimele zile a fost transferat la Terapie intensivă. Medicul implantolog avea clienți celebri, printre care și Andreea Esca.

Medicul Chemal Taner avea clienți celebri
Medicul Chemal Taner era din Constanța, de etnie tătară, și se specializase în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală. Medicul Chemal Taner avea propriul business început în 1999, potrivit G4Media.

Implantologul Chemal Taner a murit răpus de noul coronavirus. Acesta avea printre clienți mai multe vedete, printre care și Andreea Esca și soțul acesteia, Alexandre Eram, potrivit Adevarul.ro.


Apreciază și distribuie !

Mesajul stomatologilor după vestea morții lui Chemal Taner
Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice din România a trasmis, vineri dimineață, un mesaj de condoleanțe pe Facebook: „Vestea că unul dintre cei mai renumiți medici stomatologi români ai momentului, Dr. Taner Chemal, a plecat dintre noi lasa în sufletul și conștiința tuturor un gol ce nu va putea fi umplut niciodată.

Un exemplu de etică, perseverență, tenacitate și bun simț, Dr Taner a fost întotdeauna alături de AMSMB și UNAS și a raspuns fără ezitare DA atunci cand a putut să sprijine activitățile noastre profesionale. A format în jurul său o echipă de profesioniști cărora a reușit să le insufle pe lângă abilitățile profesionale desăvârșite niște principii morale pe care rar le mai întâlnim în prezent în rândul colegilor și al semenilor noștri.

Mii, poate chiar zeci de mii de pacienți sunt beneficiarii tratamentelor implanto-protetice realizate de el și echipa sa, unele dintre ele în premieră mondială. A fost, este și va rămâne un stomatolog, un coleg, un tată, un soț, un OM – exemplu pentru noi toți! Transmitem familiei și tuturor celor apropiați sincere condoleanțe!”, se spune în comunicatul citat.