A plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă în sicriu. Familia disperată cere ajutor pentru a-l repatria–citeste in comentariu

Redactie

Un tânăr din Curtea de Argeş, Vlad R., în vârstă de 29 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident în timp ce se afla în Spania, unde a plecat să muncească pentru un trai mai bun.

Potrivit autorităților spaniole, sâmbătă, 22 iulie, la ora 16:30, serviciul SOS Rioja a fost alertat cu privire la dispariția unui bărbat care se scălda în râul din zona de agrement Boca del Ebro, din Fuenmayor.

– Continuarea după publicitate –

La fața locului s-a deplasat Grupul de Activități Subacvatice Speciale al Gărzii Civile, iar după o intervenție minuțioasă, trupul neînsuflețit al tânărului român, rezident în Logroño, a fost găsit la o adâncime de trei metri. A fost scos din apă și adus la mal, iar eforturile de resuscitare au fost zadarnice.

Vlad, mort înecat într-un râu din Spania. Sursa foto: Ziarul Argeșul

Familia lui Vlad R. a primit cu șoc și durere veștile tragice din Spania, iar acum se confruntă cu o grea încercare: repatrierea trupului neînsuflețit al fiului lor.

– Continuarea după publicitate –

Îndurerată și fără resurse financiare suficiente pentru a face față acestui demers, familia a lansat un apel către toți cei care vor și pot să-i ajute să-și aducă acasă fiul iubit, relatează publicația Ziarul Argeșul.

Persoanele generoase care doresc să sprijine familia în această tragică încercare pot face donații în contul deschis pe numele fratelui lui Vlad, Cătălin Rușan:

  • Titular Cont: Rușan Cătălin;
  • Nr. Cont: RO62 RZBR 0000 0600 0964 7285.

Aducerea acasă a trupului neînsuflețit al tânărului Vlad R. depinde acum de solidaritatea și compasiunea celor care pot oferi sprijin, iar fiecare gest de ajutor contează în aceste momente grele pentru familie.

Lasă un comentariu