Abi Talent, atac dur la soția lui Velea prin noua piesă. ”Antonia, eu te…”

După două luni în care a absentat din lumina reflectoarelor, Abi Talent a revenit mai fresh ca oricând. În urmă cu apriximativ 24 de ore, tânărul a lansat în mediul online o nouă piesă, menită să-i pună la pământ pe Alex Velea și pe Lino Golden. A țintit, cum era de așteptat, cel mai mult în iubitul artist, Velea. Acesta a apelat la un content destul de vulgar și cât mai ”divers”, așa cum ne-a obișnuit. Abia nu s-a mulumit cu atât așa că a lovit și în Antonia.

Pentru a-l supăra cât mai tare pe Alex Velea, Abi Talent a făcut a adus-o în discuție și pe frumoasa soție a lui Velea, pe Antonia. Și artista a fost ținta răutăților lansate gratuit de către ”Regele României”. Cu o sinceritate debordantă, Abi Talent a spus tot ce i-a venit prima dată în minte, nu a mai trecut conținutul printr-un niciun filtru, se pare. Ironiile cu privire la Antonia au fost foarte dure, acesta făcând referire chiar și la copiii celor doi foarte iubiți artiști. După cum chiar el menționează în noua piesă, Abi Talent face ”muzică la mișto”.


Apreciază și distribuie !

În versurile lui, Abi Talent îi ofere chiar și un ”sfat” rivalului său, Alex Velea, și anume acela de a face un test de paternitate să vadă dacă, într-adevăr, copiii sunt ai lui. De asemenea, aduce în discuție și pe fostul soț al frumoasei artiste Antonia cu care are și o fetiță minunată, pe Maya.

Cum sună versurile?
„Dacă nu era Smiley, erai vai de tine
Nu aveai bani de mâncare, nici de haine, dar în fine
O duci așa de rău că faci reclamă la tigăi
Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano.
V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea
Iau toate vedetele din țară la mișto
Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto
Frumoasa și bestia, Velea și Antonia
Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia
E timpul ca Velea să facă un test ADN
Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui.”. Cam așa sună câteva dintre versurile diss-ului lansat de Abi Talent, pentru Alex Velea.