ACEASTĂ PENSIONARĂ DE 71 DE ANI S-A MĂRITAT CU UN PUȘTI DE DOAR 17 ANI. CE A URMAT E IREAL–CITESTE IN COMENTARIU

Gary Hardwick a ajuns cunoscut în întreaga lume, după ce s-a căsătorit, la doar 17 ani, cu mama prietenului său, Almeda. Femeia de 71 de ani l-a cucerit iremediabil, chiar atunci când ea își înmormânta fiul. Gurile rele le-au spus că vor ajunge la despărțire, dar au trecut 9 ani de atunci și tot împreună sunt. Mai mult de atât, tânărul care are acum 26 de ani a șocat, din nou, printr-un gest neașteptat. 

Iubirea dintre cei doi nu a fost constrânsă doar de o diferență de 53 de ani, ci și de părerea familiilor. Aaaron și Insiana, doi dintre cei 6 nepoți ai pensionarei, au acceptat cu greu relația. Unii nepoți sunt chiar mai mari decât „bunicul vitreg” ales de femeie. Cei care au aflat de povestea lor i-au criticat intens, dar chiar din această popularitate formată pe reclama negativă, au reușit să câștige o mulțime de bani. Și-au făcut cont pe OnlyFans, unde postează conținut din viața lor intimă. Unele postări sunt atât de explicite încât au fost chiar scoase de pe platformă.

Pensionara și iubitul ei mai tânăr / Sursă foto: Facebook

Gestul făcut de tânărul care la 17 ani s-a însurat cu pensionara de 71 de ani

Gary și Almeda le-au demonstrat „fanilor” nu doar că au trecut proba timpului, ci și că dragostea lor a rămas la fel de înflăcărată și după cei 9 ani. Astfel, tânărul i-a făcut un mesaj plin de romantism, spunând:

„La mulți ani celei mai uimitoare soții din lume. Astăzi nu este doar ziua ta, ci, cel mai important, astăzi este despre sărbătorirea nașterii unei femei atât de minunate și adevărate, cu o astfel de inimă de aur.

Sunt cel mai norocos soț în fiecare zi în care mă trezesc lângă tine. Mă faci cel mai fericit bărbat în fiecare zi și vreau să te fac mereu cea mai fericită femeie.

Tu meriți lumea și până la ultima mea suflare voi munci din greu să-ți ofer asta. Toate cele mai fericite momente ale mele sunt momente pe care le împărtășesc cu tine. Sper să ai cea mai bună zi de naștere azi și sper să te bucuri de toate surprizele tale iubirea mea.

Ești cu adevărat dragostea vieții mele și te iubesc cu fiecare bătaie a inimii mele. Iată să o sărbătoresc pe regina mea. La mulți ani Babydoll (păpușică, n.r.)”, este mesajul postat de Gary pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a soției sale.

Lasă un comentariu