ACEASTĂ TÂNĂRĂ A DAT LOVITURA LA 26 DE ANI! CU CE A AJUNS SĂ SE OCUPE JASMINE, DUPĂ CE A FOST RENEGATĂ DE FAMILIE. MULȚI VISEAZĂ SĂ CÂȘTIGE ATÂȚIA BANI LUNAR–-CITESTE IN COMENTARIU

A dat lovitura! Jasmine Teaa are doar 26 de ani și și-a văzut visul împlinit. Nu a avut o relație foarte apropiată cu familia, iar după vârsta majoratului și-a ales singură calea. Însă, odată ce părinții ei au aflat cu ce se ocupă, un scandal a izbucnit în familie. Apoi, au renegat-o. Jasmine, însă, și-a urmat drumul, reușind să devină milionară. Mulți visează să ajungă să câștige atâția bani într-o singură lună! Detaliile se află mai jos, în articol.

Jasmine Teaa este o tânără în vârstă de 26 de ani din California care și-a urmat visul, devenind, astfel, milionară. Deși nu a avut o susținere constantă din partea familiei, mărturisind că nu a avut o relație apropiată cu părinții ei, Jasmine a încercat să găsească un job care să-i aducă atât satisfacție sufletească, cât și o stabilitate financiară. În cele din urmă, a găsit. Însă, cariera aleasă de tânăra de 26 de ani nu a fost deloc pe placul familiei, motiv pentru care a fost renegată.

Dezvăluirile tinerei pot revolta opinia publică: „Mi-am dat seama că dragostea lor era condiționată. Momentul de cotitură a venit când mi-au dat ultimatumul din a-mi face treaba sau din a fi parte din familie”. Ulterior, părinții au aflat cu ce se ocupă. Iar acest aspect a generat disensiuni în familie.

A dat lovitura la 26 de ani: Jasmine și-a urmat visul, până a devenit milionară

A ales să devină creatoare de conținut atât pentru adulți, cât și pe rețelele de socializare. De altfel, cochetează cu streamingul pentru jocurile video și vinde fotografii deocheate. Începuse să își ofere nudurile la vânzare sau fotografiile în care apare în lenjerie intimă, iar extrasele de cont le primea în poșta atribuită adresei de acasă. Adică la părinți. Când mama ei a văzut documentele cu plăți, s-a înfuriat. Așa aflase că, de fapt, fiica ei are contract cu o companie căreia îi era atribuit un site pentru adulți. Sora ei a susținut-o, însă.

„În copilărie, nu am avut o relație grozavă cu părinții mei, pentru că ei m-au ținut într-un balon și nu m-au lăsat să merg la petreceri. Nu aveam prieteni și eram atât de protejată… Dar abia când au aflat despre fotografiile mele sexy, mi-am dat seama cât de narcisiști erau. (…) Când mama a văzut veniturile de la o companie pe care nu o recunoștea, a căutat numele și a aflat că era un site pentru adulți. Era atât de supărată și părinții mi-au spus că dacă voi continua să o fac, nu mai eram fiica lor”, a mai spus ea.

Câștigă peste 80.000 de dolari, pe lună

A trecut o bună perioadă, până când Jasmine să se împace cu părinții ei. Deși nu sunt de acord cu jobul pe care fiica lor îl prestează, au decis să revină la sentimente mai bune. Tânăra de 26 de ani câștigă un milion de dolari pe an. La un calcul simplu, pe lună, ajunge să încaseze peste 80.000 de dolari.

„Am reușit să ne împăcăm la cină și au spus că atâta timp cât sunt în siguranță și mulțumită de ceea ce fac, ei vor accepta. Sunt mult mai apropiat de ei decât am fost vreodată și ei pot vedea că sunt capabilă să mă întrețin”, a adăugat ea, potrivit Nypost.com.

Lasă un comentariu