Acuzații grave: infirmieră internată cu forţa şi umilită, după rezultate contradictorii la testul anti-COVID

O infirmieră din Slatina a fost internată cu forţa în spital, iar medicii i-au prescris tratament cu medicamente contraindicate bolii cronice de care suferă, deoarece unul dintre cele patru teste la care a fost supusă a ieşit pozitiv, iar restul de trei negative. Femeia se va alătura ambulanţierilor de la SAJ Olt, care vor să dea statul în judecată într-un proces civil, cu o miză de 1 milion de euro despăgubiri.

Infirmiera a relatat, pentru adevarul.ro, că a fost internată într-un „bloc Covid” amenajat în spital, unde medicii aveau de gând să îi administreze un tratament cu Kaletra, Plaquenil şi Dexametazonă, medicamente care au contraindicaţii în anumite boli cronice. Elena Lale a refuzat, deoarece a suferit operaţie de tiroidă şi ştia că tratamentul i-ar putea face rău.


Apreciază și distribuie !

Fox News Reduces Pandemic Coverage For ‘Obamagate’ And Anti-Lockdown Stories

„M-au luat şi m-au aruncat acolo, m-au închis. Nu mi-a luat nimeni o tensiune, nu mi-a luat nimeni o temperature şi au venit (n.r. – şi au spus) că obligatoriu trebuie să iau acel tratament. Kaletra şi Plaquenil, care sunt pentru HIV. Eu, lucrând în spital, ştiu şi eu cu ce se mănâncă acestea şi am refuzat în totalitate. Au avut un comportament extraordinar de urât faţă de mine. Lucrând acolo, vă daţi seama că mă cunosc şi îi cunosc de 25 de ani”, a spus infirmiera.