Adevăratul motiv pentru care Antonia vrea neapărat să facă nunta cu Alex Velea. –-citeste in comentariu

Câtăreața Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă. Artista a oferit detalii despre marele eveniment. Ea a explicat care este motivul pentru care s-a hotărât abia acum să îmbrace rochia de mireasă, dar a evitat să spună unde și când va avea loc cel important eveniment din viața ei.

Antonia este pregătită să îmbrace rochia de mireasă

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști sunt împreună de mulți ani, însă nu au făcut încă nunta. Cântăreața pe care fanii au supranumit-o „cea mai frumoasă femeie din România” este pregătită să facă pasul cel mare. Îndrăgita solistă și partenerul său și-au ales deja nașii, dar nu au început încă pregătirile de nuntă.

Nu am început încă pregătirile, dar ne dorim să facem și acest pas.”, a spus Antonia, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru playsport.ro.

„Legământ în fața lui”!

Antonia își dorește din tot sufletul să se căsătorească cu Alex Velea și susține că este mai pregătită ca oricând să facă acest pas. Ea a explicat, de asemenea, care este motivul pentru care insistă să își unească destinul cu cel al lui Alex Velea în fața lui Dumnezeu.

Noi facem nunta pentru că e important pentru noi acest legământ în fața lui Dumnezeu. Apoi, pentru că vrem ca această zi specială și iubirea noastră să le celebrăm alături de familie și prieteni”, a mai spus frumoasa cântăreață.

Interviul integral poate fi citit AICI.

”Nu am apucat să ne găsim o locație mișto”

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii. Artista mai are o fiică din fosta căsnicie cu Vicenzo Castellano. Băieții lor nu sunt botezați. Cel mai probabil, ei vor fi creștinați în ziua în care faimoșii cântăreți își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Alex Velea și-a cerut partenera în căsătorie încă din vara anului 2021. Cu toate acestea, marele eveniment se lasă așteptat. Artistul a spus că își dorește să fie  ceva intim, cu nașii, părinții și câțiva prieteni. Și asta, pentru că nu vrea să o vadă pe Antonia stresată. El a dezvăluit, totodată, cine vor fi nașii de nuntă.

A fost perioada asta cu pandemia. Toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, dar nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a spus partenerul Antoniei.

Lasă un comentariu