Adrian Mutu a avut, de-a lungul vieții, numai femei frumoase, însă ți sacrificiile lui au fost pe măsură! S-a iubit cu patos și cu o prezentatoare de știri de la Pro TV . Pentru ea, Briliantul cheltuia sume colosale, chiar și 15.000 de euro! Toate acestea, numai s-o vadă fericită–citeste in comentariu

Puțină lume știe că celebrul Adrian Mutu a avut o relație, cu ani în urmă cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la ProTV.

Prezentatoarea știrilor Pro TV care s-a iubit cu Adrian Mutu
Prezentatoarea știrilor Pro TV care s-a iubit cu Adrian Mutu

Monica Dascălu, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai iubite știriste de la noi. Vedeta aduce de ani buni în casele oamenilor jurnalul de știri al orei 17:00, de la Pro TV.

Acum în vârstă de 45 de ani, vedeta a fost mereu extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală. Se cunoaște despre ea faptul că provine din Târgu Jiu, iar de 13 ani este căsătorită cu avocatul Mihai Băjenaru.

Plătea sume imense pentru a vorbi cu ea la telefon

Dar, în trecut, Monica Dascălu a avut o relație pasageră cu Adrian Mutu. Chiar dacă nu au format un cuplu pentru mult timp, pasiunea a fost una destul de puternică, iar „Briliantul” făcea orice pentru a-i auzi vocea.

Atunci, Adrian Mutu juca în străinătate și plătea și 15.000 de euro pentru factura telefonică, deoarece aveau conversații foarte lungi cu iubita lui, Monica Dascălu.

Chiar și așa, relația avea să se stingă rapid. După despărțire, prezentatoarea de la Pro TV și-a găsit fericirea în brațele lui Mihai, cu care s-a căsătorit în anul 2010, într-un peisaj de vis în Insulele Maldive.

Ce spune Monica Dascălu despre actualul soț

La vremea aceea, știrista a vorbit despre decizia de a face nunta și a dezvăluit că aceasta a venit de la sine. „Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el.

Iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și suntem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!”.

Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, spunea Monica Dascălu, potrivit substantial.

Pe de altă parte, după relația cu Monica Dascălu, nici Adrian Mutu nu a stat singur prea mult singur. A început o relație cu Consuelo Matos, cu care are două fete. Și de ea a divorțat, iar în prezent este căsătorit cu Sandra Mutu, care i-a dăruit un băiețel, pe Tiago.

Lasă un comentariu