Acasă Evenimente Informații despre afacerile lui Radu Mazăre și ale altor „VIP-uri” din lumea...

Informații despre afacerile lui Radu Mazăre și ale altor „VIP-uri” din lumea politică: „Caelia – paradisul imobiliar al milionarilor”

DISTRIBUIȚI
Sursă Foto: info-sud-est.ro

Informații despre afacerile lui Radu Mazăre și ale altor „VIP-uri” din lumea politică: „Caelia – paradisul imobiliar al milionarilor”

Treizeci şi trei dintre cei mai bogați politicieni și oameni de afaceri sunt sau au fost rezidenții unui complex imobiliar de lux din Constanța, construit în urma unei oferte de nerefuzat.

În urmă cu 12 ani, Radu Mazăre i-a dat unui om de afaceri o bucată de plajă, la pachet cu avizele necesare construirii unui imobil exclusivist. Omul de afaceri s-a ales cu milioane de euro, iar Mazăre cu un nou dosar penal”, dezvăluie publicaţia info-sud-est.ro, citată de Digi24.

„Un apartament în acest complex costă între 350.000 și 500.000 de euro.

Chiar dacă prețul unei reședințe din acest paradis imobiliar înălțat pe malul mării este și de 10 ori mai mare decât prețul unui apartament din Constanța, imobilele din complexul Caelia, care ajung și la 230 mp, și-au găsit repede proprietarii.

În momentul inaugurării complexului, jumătate din proprietăți erau deja cumpărate, iar la scurt timp după aceea nu mai exista niciun apartament neadjudecat”, explică jurnaliştii de la info-sud-est.ro, citați și de Digi24.

Sursă Foto: info-sud-est.ro
Sursă Foto: info-sud-est.ro
Potrivit acestora, locatarii sunt preponderent VIP-uri din politică, afaceri şi lumea sportului.

Citește și: Victor Ponta: Carmen Dan nu e lăsată de Dragnea să demisioneze. „Dragnea are o gândire mafiotă”

„Printre cei care au cumpărat apartamentele de lux se numără și:

Vasile Blaga – fost ministru de interne și șef al PDL;

Florin Nicolae Muntean – numit de Adriean Videanu, în 2009, director general la Transgaz;

Raul Doicescu – prieten și partener de afaceri al fostului ministru PDL al Economiei Adriean Videanu, alături de fosta soacră a Elenei Băsescu;

Nela Păvăloiu – fost consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, trimisă în judecată de procurorii DNA în dosarul retrocedărilor ilegale din Ferma Băneasa și Pădurea Snagov;

Dan George Oproescu și Theodor Berna – abonați, prin firmele lor, la banii publici și parteneri de afaceri cu finul lui Adriean Videanu;

Citește și: Mihai Tudose, despre Carmen Dan: „să mă mintă în halul ăsta, nu mai am ce să mai lucrez cu domnia sa, punct”

Anca Cristina Godeanu – fina Andreei Paul Vass și apropiată a Elenei Udrea, fostă șefă a Autorității de Management pentru POSDRU;

Corneliu Cosac – tatăl lui Sergiu Cosac, partener de afaceri cu unul dintre frații lui Omar Hayssam;

Daiana Maria Al Bitar – nașa de cununie al cuplului Gabriela Firea și Florin Pandele”, dezvăluie info-sud-est.ro.

Articolul integral poate fi citit AICI.

Urmărește-ne și pe Facebook. Informația de partea ta!

Citește și: Declarat decedat de trei medici, un bărbat a început să sforăie înainte de autopsie

loading...