Alex Dima a rabufnit dupa ce Andreea Esca a fost infectata cu noul virus: Ce e in mintea voastra?!

Andreea Esca a recunoscut ca a fost infectata cu noul virsus. Vedeta a acordat un interviu colegului sau, Cosmin Stan, difuzat pe pe postul de televiziune PROTV. Desi a incercat sa le explice telespectatorilor ca aceasta boala exista, oamenii au inceput sa o atace dur. Unii chiar au acuzat-o ca ar fi primit multi bani sa spuna aceasta poveste.

Alex Dima a sarit in apararea vedetei.

Cunoscutul jurnalist a publicat un mesaj pe retelele de socializare.

„Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti! Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta…Ce nu pricepeti? Exista un virus.


Apreciază și distribuie !

Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti! Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam?

Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde???
O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei.

Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenorocit nu exista! Voi! Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus???

Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca? Treziti-va! Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block”, a fost mesajul postat de jurnalist pe contul personal de Facebook.