Alex Velea, De La Succes Muzical La Uitare Familială–citeste in comentariu

Alex Velea, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, se bucură de un mare succes atât în plan muzical, cât și personal. Cu toate acestea, se pare că popularitatea și agitația vieții sale l-au făcut să uite de unde a plecat. Bunica sa, Verginica, a luat cuvântul la televizor, plângându-se că nu mai știe nimic de nepotul ei de mai bine de trei ani.

Regretul unei bunici uitate
Alex Velea a fost mereu foarte apropiat de bunica sa, despre care a vorbit adesea la televizor și pe rețelele de socializare. A mărturisit că ea a fost ca o a doua mamă pentru el și a fost atât de importantă în viața sa, încât și-a tatuat chipul pe braț, pentru a o avea mereu alături. Cu toate acestea, se pare că relația lor s-a răcit, deoarece Alex nu a mai vizitat-o de trei ani.

La televizor, bunica Verginica a povestit cu lacrimi în ochi despre drama prin care trece de ani buni. Este profund dezamăgită de faptul că propriul ei fiu și nora nu o mai caută și nu o ajută deloc, deși ea întreaga viață și-a dedicat timpul și eforturile pentru a-i vedea pe ei fericiți și a-i ajuta în creșterea copiilor.

Femeia în vârstă se plânge că cei care au moștenit apartamentul în care locuiește nu se interesează de ea și nici măcar nu o întreabă dacă are ce mânca. În ceea ce-l privește pe Alex, bunica spune că nu mai are nicio veste despre el, doar ceea ce află de la televizor. Ea afirmă că a fost cea care l-a învățat să meargă, l-a îngrijit ani de zile și s-a asigurat mereu că este bine.

“Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, mergeam pe jos, prin ger greu, doar ca să ajung la el și să nu-l las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut în viață, eu i-am învățat. L-am învățat să mănânce roșii, brânză. Mintea lui Alex funcționa mai bine decât a tatălui său. Nici măcar nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a declarat bunica lui Velea.

Logodnă și succes muzical
Deși bunica sa suferă în tăcere și se simte abandonată, Alex Velea este extrem de ocupat cu cariera sa muzicală și cu diverse proiecte. Recent, el a făcut un anunț surpriză, logodindu-se cu partenera sa de viață, Antonia, după o relație de 8 ani. Artista a primit inelul de logodnă perfect și acum cei doi își pregătesc nunta.

Această logodnă a adus o rază de lumină în viața lui Alex Velea și Antonia, însă nu poate șterge drama prin care trece bunica artistului. Este clar că Alex și-a uitat originile și nu mai are grijă de cei din jurul său care s-au străduit să-l crească și să-l ajute în viață. Bunica Verginica își exprimă tristețea și dezamăgirea în fața camerelor de luat vederi, sperând că nepotul ei își va da seama cât de mult a însemnat ea în viața lui și că își va schimba atitudinea.

Articolul concluzionează cu o notă de tristețe și dezamăgire, subliniind faptul că succesul și popularitatea nu trebuie să ne facă să uităm cine suntem și de unde am plecat. Viața lui Alex Velea este o dovadă că uneori celebritatea poate distanța oamenii de cei dragi și poate lăsa în urmă relații de lungă durată.

Lasă un comentariu