Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar intre 20 si 23 decembrie

Reprezentanții societăților de distribuție au anunțat că sute de români vor rămâne fără energie electrică timp de câteva ore pe zi, până pe 23 decembrie. Iată în ce județe s-a dispus această măsură!

Românii rămân fără curent
Românii rămân fără energie electrică în pragul Sărbătorilor de Iarnă. Reprezentanții societăților de distribuție au anunțat, astăzi, că vor efectua lucrări pentru optimizarea rețelelor în perioada aceasta, așa că alimentarea cu energia electrică va fi oprită. Astfel, în București, Ilfov și alte 9 județe, românii nu vor avea curent timp de câteva ore pe zi.

Mai precis, lucrările de maintenanță se vor desfășura în perioada 20 și 23 decembrie, în București, Ilfov, Giurgiu, dar și alte județe din zona Banat precum Arad, Caraș Severin, Hunedoara și Timiș.

Ce transmit reprezentanții rețelei de distribuție din Muntenia
Aceștia transmis că vor încerca sa minimalizeze disconfortul clienților și că vor efectua aceste lucrări în colaborare cu autoritățile locale.

,,E-Distribuţie a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020”, au informat reprezentanții rețelei de distribuție.

,,Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au mai transmis reprezentanții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata