Alina de la „Mireasa”, sezonul 5, mai are puțin până naște. Imagini emoționante cu fosta concurentă și soțul ei, Valentin–-citeste in comentariu

Este deja evident faptul că Alina și Valentin, foștii concurenți de la Mireasa, sezonul 5, trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Ei bine, după ce au anunțat, în vara acestui an, că vor deveni părinți, cei doi au decis să facă și pasul cel mare, unindu-și astfel destinele. Iată noi imagini emoționante cu burtica de graviduță a Alinei!

Alina de la "Mireasa", sezonul 5, mai are puțin până naște. Imagini emoționante cu fosta concurentă și soțul ei, Valentin / FOTO

Alina de la „Mireasa”, sezonul 5, mai are puțin până naște

Instagram – Hajdeu Lupastean Alina

  • Cât de avansată este sarcina Alinei de la Mireasa, sezonul 5
  • Imagini cu burtica de gravidă la vedere

Alina și Valentin radiază de fericire după ce au aflat, în vara acestui an, că vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi trăiesc unele dintre cele mai frumoase momente și sunt mai fericiți ca niciodată. Mai mult, pentru că relația lor evoluează frumos, cei doi s-au căsătorit religios, în urmă cu câteva săptămâni.

Cât de avansată este sarcina Alinei de la Mireasa, sezonul 5

După ce au dat vestea fanilor lor, moment în care au anunțat că cei doi urmează să devină părinți, dar și după ce și-au unit destinele, Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, nu își mai încap în piele de fericire.

În urmă cu puțin timp, chiar fosta concurentă a publicat noi imagini emoționante cu burtica de gravidă la vedere. Și asta nu este tot. Pentru că este o mămică în pas cu moda, soția lui Valentin a apelat și la o schimbare spectaculoasă de look care i se potrivește de minune.

Cum a anunțat Alina din sezonul 5 Mireasa că este însărcinată

La data de 6 iunie 2023, Alina, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5, făcea cel mai neașteptat anunț.

Mai exact, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a publicat mai multe imagini pe contul de Instagram prin care dădea vestea că este însărcinată, fotografii în care apărea și testul pozitiv de sarcină.

A fost un moment special, un moment unic … un moment pentru care nu am cuvinte, mai bine las pozele aici să ne citiți fericirea pe chipuri ❤️”, a scris Alina de la Mireasa, sezonul 5.

Lasă un comentariu