Alina Puşcaş, criticată dur pentru dieta sa drastică: „Cum poţi să promovezi aşa aberaţii?”

Alina Puşcaş, prezentatoarea TV de la „Te cunosc de undeva” a fost în centrul atenţiei în ultima perioada. Vedeta a fost suspectă de infectare cu coronavirus. Însă imediat ce a trecut peste nefericitul eveniment, aceasta a fost „linşată” de fanii ei de pe Instagram după ce a postat o „dietă minute”.

Dieta promovată de Alina Pușcaș presupune consumul disociat de orez fiert, legume și fructe, iar la auzul acestor indicații, fanii ei virtuali au luat foc. Deși în discuție au intervenit și specialiști în nutriție, care îi explicau efectele celor trei zile în care se consumă exclusiv orez fiert, fără sare, fără ulei, Alina Pușcaș nu a capitulat și a contraatacat fiecare comentariu.

Mai mult, Alina spune că are dieta de la Monica Anghel care, la rândul ei, o are de la un nutriționist. „Dietă am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile, sunt perfecte. Nu voi șterge video-ul, pentru că este contul meu și pentru că eu am împărtășit experiență mea care NU este o minciunia”, a scris Alina Pușcaș.

Printre sutele de comentarii, utilizatorii au precizat că această metodă este pu înfometare şi că nici un medic specialist nu ar recomanda aşa ceva.

„Dacă vreodată un specialist în domeniu, echilibrat, care nu promite rezultate rapide prin înfometare și 3 zile de orez gol, recomandă așa ceva….mă las de facultate! Cum să promovezi așa ceva?! Adică noi toți, medici, nutriționiști citim și studiem ani de zile să dăm niște sfaturi competente și vine cineva urmărit în spațiul public să recomande înfometarea. Cel mai trist e că lumea acceptă și se gândește să încerce! Așa ceva ar trebui sancționat”.


Apreciază și distribuie !

„Cum să recomanzi așa dietă?! Normal că slăbești dacă te înfometezi. Asta înseamnă spălare pe creier. E grav că multe fete te urmează cu această dietă. Doamne ferește, Alina!”

„Cred că e ok să precizezi că înainte de a ține vreo DIETĂ, urmăritorii tăi să apeleze la un specialist. Te urmăresc de ceva timp și îți apreciez activitatea, însă nu pot fi de acord cu promovarea unei diete (restrictive), țînând cont că te urmăresc și categorii de persoane aflate la risc (vorbesc aici în special de adolescenți). E foarte cool să pierzi rapid în greutate, însă în același timp înșelător”.

„Mi-a stat mintea în loc de la atâtea porcării și cred că mi-au murit câțiva neuroni numai când te-am auzit. Să promovezi așa ceva, și să vezi că oameni cu experiență și școală în domeniu îți spun că este greșit, iar tu să refuzi să înțelegi că e o mare prostie… și mai ales să fie în comentarii femei care vor să țină această „dietă”, care e mai mult o modalitate de tortură. Și nu e vorba despre foame și cantitatea ingerată in acele zile, cât despre lipsa macronuțrientilor”

„Cum să promovezi o așa dietă? Nu e normal să faci asta! Și câinele meu mănâncă mai mult”.

„Multe dintre urmăritoarele tale înfocate, ce vor lua aceasta de bună, se vor îngrășa, probabil, la loc. Rezultatele cer timp”.

„Mi-ar fi rușine să am atâția urmăritori și să promovez așa o mizerie”.