Am aflat cât câștigă iubita lui Liviu Dragnea ca să-l întrețină și pe politician! Irina și-a deschis firmă de câteva luni

0

Liviu Dragnea a ieșit la jumătatea lunii iulie din închisoare, fiind eliberat condiționat, și promite că va reveni în forță în politică, la adăpostul unei formațiuni proaspăt înființate, botezată Alianța pentru Patrie.

”În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiune. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu”, a declarat fostul lider PSD.

”Au fost o serie de abuzuri asupra mea. Nouă luni am stat la izolare. Ieşeam într-o zi doar 50 şi ceva de minute. Dar nu când era soare, ci seara”, și-a continuat Dragnea discursul, dezamăgit de condițiile de detenție.

Liviu Dragnea: ”Voi munci la firma fiului meu!”

Apoi, Liviu Dragnea a dezvăluit și ce planuri de viitor are, mai ales pe plan personal. ”Voi munci la firma fiului meu. Mi-au lipsit copii și Irina, lipsa libertății este cel mai greu. Au fost doi ani de chin abuzuri și umilință”, a povestit Dragnea.

Acum câteva zile, într-un interviu acordat postului tv Realitatea Plus, Liviu Dragnea a răspuns mai pe larg întrebării privind resursele sale financiare pe termen scurt și mediu. ”Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame!”, a punctat fostul demnitar.

Logodnica lui Liviu Dragnea a terminat Facultatea de Relații Internaționale din cadrul ASE, iar în 2019 a absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, primind autorizație pe 29 iulie 2019.

Logodnica lui Liviu Dragnea și-a deschis firmă de consultanță

În toamna anului trecut, însă, Irina Tănase a ieșit din branșa mediatorilor, pe site-ul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”. Așa că iubita lui Dragnea a trebuit să se respecializeze.

 

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide