Amestecul pe care Romanita Iovan il consuma in fiecare dimineata pentru a isi mentine aspectul tanar

Creatoarea de moda, Romanita Iovan, a dezvaluit ce face ca sa arate extraordinar dupa 50 de ani. Pe langa dieta si sport, ea respecta o reteta pe care a invatat-o de la o femeie care la 80 de ani arata de 50.

”Un truc pe care il folosesc este carafa cu apa in care pui un ban sau o lingurita de argint si busuioc proaspat si lasi asa peste noapte. A doua zi bei toata apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifica apa, busuiocul are si el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arata de 55 si facea asta”, a explicat Romanita in cadrul unei emisiuni la Pro TV.

Romanita mananca sanatos, face exercitii fizice acasa si adoarme inainte de miezul noptii.


Apreciază și distribuie !

“Mananc mai mult legume, fructe si peste. Imi iau zaharul din fructe. Nu mananc foarte des dulciuri si nu sunt o gurmanda. Meniul meu este compus dimineata din seminte de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovaz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fara zahar. E un ritual, sunt obsedata sa pun in cescute. Nu beau alcool si nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac si sport, dar acasa.

In jumatate de ora fac o mie de abdomene, cateva exercitii cu bratele si cateva cu picioarele si nu exagerez! Nu este foarte greu daca respiri”, a adaugat ea.