Ana Maria Crudu a născut! Sora Danielei Crudu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Make-up artistul a publicat și prima fotografie cu bebelușul–citeste in comentariu

Ana Maria Crudu a născut! Sora Danielei Crudu este mai fericită ca niciodată și se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Make-up artistul a făcut publică și prima imagine cu fiul ei, în urmă cu puțin timp. Iată postarea in care apar băiețelul și iubitul vedetei din showbiz-ul românesc!

Ana Maria Crudu a devenit mămica, in urma cu puțin timp.

Ana Maria Crudu a născut! Sora Danielei Crudu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Make-up artistul a publicat și prima fotografie cu bebelușul.

Instagram – Ana Maria Crudu

  • Ana Maria Crudu a născut un băiețel perfect sănătos
  • Sora Danielei Crudu a publicat și prima fotografie cu bebelușul

Pe Daniela Crudu o cunoaște toată lumea. Bruneta este una dintre cele mai mondene apariții din showbiz-ul de la noi. Chiar dacă nimeni nu se aștepta, în urmă cu un an, aceasta și-a uimit fanii, după ce a dat vestea că este însărcinată. Recent, ea și-a botezat chiar și micuța.

În schimb, sora ei mai mare i-a călcat pe urme, astfel că, aceasta a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu puțin timp. Cel care a dat vestea a fost chiar tatăl ei, în timpul evenimentului religios de botez al fiicei Danielei Crudu.

Ana Maria Crudu a născut un băiețel perfect sănătos

Ana Maria Crudu a devenit, în urmă cu puțin timp, mămică de băiețel! Chiar zilele acestea, make-up artista și-a adus pruncul pe lume.

Și, pentru că se poate lăuda cu familia perfectă, sora Danielei Crudu nu a ezitat și a împărtășit cu marea comunitate din mediul online prima fotografie cu chipul fiului ei, chiar de ziua de naștere a partenerului ei.

Tatăl Danielei Crudu, despre sarcina Ana Mariei Crudu

Amintim că vestea cum că vedeta este însărcinată a venit chiar din partea tatălui ei, care a anunțat la botezul nepoatei sale din partea Danielei Crudu, că o să mai aibă un nepoțel, de dată această din partea Ana Mariei.

Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă.„, a declarat tatăl Danielei Crudu, la petrecerea de botez a fetiței Danielei Crudu, pentru Antena Stars.

Lasă un comentariu