Ana Morodan a primit rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier. Contesa Digitală a făcut primele declaraţii Ana Morodan a avut probleme serioase cu legea după ce a fost prinsă la–citeste in comentariu

Ana Morodan a avut probleme serioase cu legea după ce a fost prinsă la volan sub influenţa alcoolului şi a substanţelor interzise. La vremea respectivă, oamenii au judecat-o aspru pe Contesa Digitală, motiv pentru care vedeta a decis să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. La 6 luni de la incident, blondina a făcut o serie de declaraţii. Iată ce rezultate au indicat probele bilogice.

În ultima perioadă, Ana Morodan a făcut mai multe schimbări în ceea ce priveşte viaţa sa personală. După incidentul în care a fost implicată, vedeta de la Antena Stars a conștientizat că are o problemă reală şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să se vindece.

Ana Morodan a făcut declaraţii despre incidentul pe care l-a produs în urmă cu 6 luni

Ana Morodan: „Nu am mai ținut minte câte pastile am luat”

Acum, vedeta susține că rezultatul probelor bilogice au ieșit negative, atât la alcool, cât și la droguri.

„A fost o zi complet nefastă. Eram atât de agitată, cu atâtea lucruri pe cap. Îmi suna telefonul în continuu, din toate direcțiile. Acum vorbeam agricultură, apoi mută-te pe construcții… Efectiv, nu am mai ținut minte câte pastile am luat. Sunt puse în bucătărie, pe niște tăvițe de argint. Și când intram în bucătărie să-mi mai pun apă, eu tot mai luam câte una. Nu mi-am mai dat seama, efectiv. Repet, nu sunt o imbecilă să spun că sunt nevinovată. Nu, am dat-o de gard.

Dar oamenii trebuie să înțeleagă două lucruri. Mai întâi, nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri. Eu nu am condus apoi xanaxată prin oraș. Am fost oprită de poliție, nu am vrut să suflu. După care m-am urcat în mașină, fiind trimisă să ajung la accidente ușoare. M-am urcat înapoi la volan și am mai condus doar vreo 300-400 de metri. Apoi nu am mai condus!”, a spus ea, potrivit cancan.ro.

Ana Morodan: „Nu mai știam de mine efectiv. Eram împărțită în foarte multe locuri”

Se pare că în această perioadă s-au întâmplat şi lucruri bune pentru vedetă. Ana Morodan a declarat că i-a crescut numărul de fani, pe rețelele de socializare, iar susţinerea celor care o urmăresc a fost extrem de importantă pentru ea.

„Nu, din contră! Mi-au crescut urmăritorii! Au fost foarte multe persoane și publice care m-au susținut. De aceea am și făcut apoi acea campanie în care am vrut să le mulțumesc oamenilor că mi-au fost un suport. I-am rugat să-mi scrie despre businessurile lor, apoi le-am postat, fără niciun ban. Ca-n orice scandal, a fost și bine și rău. Nu sunt o persoană neasumată, așa a fost să fie. Mi-a prins bine din foarte multe puncte de vedere. Nu mai știam de mine efectiv. Eram împărțită în foarte multe locuri”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Ana Morodan și-a angajat șofer personal

După incident, Ana Morodan a rămas fără permisul de conducere, motiv pentru care și-a angajat un șofer personal.

„Nu mai am permis, dar nici nu-mi mai trebuie să conduc. Am șofer personal. Sunt într-un punct ok din viața mea. De ce să nu-mi asum greșelile? Așa cum ne asumăm victoriile, trebuie și eșecurile. Noi toți, ca persoane publice, trebuie să face asta. Nu poți numai cu aplauze. Acesta e mersul!”, a încheiat ea.

Lasă un comentariu