Anamaria Prodan a dat-o în judecată pe Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Impresara o acuză că îi poartă hainele și gențile

Anamaria Prodan a scos artileria grea la înaintare, iar după ce a depus două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf, cea de-a treia plângere e pentru Corina Caciuc. Impresara a dat-o în judecată pe iubita încă soțului ei, pe motivul că îi poartă hainele și gențile.

Scandalul continuă în cazul Anamariai Prodan cu Laurențiu Reghecampf, iar cum Corina Caciuc nu lipsea fără a fi implicată, iată că de această dată impresara i-a făcut și ei o plângere penală.

Potrivit surselor Click.ro, se pare că Anamaria Prodan a făcut o plângere penală împotriva Corinei Caciuc pe motivul că îi poartă hainele și gențile de zeci de mii de euro și că și-a permis să facă acest lucru, deși sunt ale ei.

Anamaria Prodan susține că aceasta ar fi apărut în public cu geana ei, iar acum Corina Caciuc va trebui să dea explicații la tribunal despre cum a intrat bunurile impresarei în posesia ei, peste noapte.

Mai mult de atât, se pare că și hainele și încălțămintea impresarei au ajuns la Corina Caciuc, iar acest lucru a enervat-o teribil pe Anamaria Prodan și a decis să acționeze în instață.

Anamaria Prodan e foc și pară după ce, susține ea, Laurențiu Reghecampf ar fi luat bani din conturile familiei și i-a transferat în conturile Corinei Caciuc.

Din acest motiv impresara a depus două plângeri penale pe numele său. Lucrurile nu par a se termina prea rapid, iar până pe 7 februarie, când e primul termen al divorțului, multe s-ar mai putea întâmpla.

„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata