Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

0

Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț. Impresara trece printr-o perioadă dificilă. Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care a trăit în ultimii 15 ani, a declarat că a depus actele de divorț. Deși nimeni nu se aștepta, se pare că mariajul lor a ajuns la sfârșit. Puțină lume știe că Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, tatăl fiicelor sale. Cei doi au divorțat în secret.

Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”
Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț. Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Impresara formează un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat, Laurențiu Jr, 13 ani. În urmă cu câteva zile, antrenorul a surprins pe toată lumea când a anunțat că divorțează de celebra impresară. Cu toate astea, Anamaria a declarat în presă că nu divorțează de soțul ei.
Puțină lume știe că vedeta a fost căsătorită în trecut cu Tibi Dumitrescu, bărbatul împreună cu care are două fiice, Rebeca și Sarah. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani. În perioda 1998-2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Cei doi s-au cunoscut la o discotecă. La acea vreme, Tibi locuia în Statele Unite ale Americii, dar iubirea celor doi a fost atât de mare încât Anamaria și Tibi s-au căsătorit. ‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America. Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University‘, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide