Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei:„Dacă cineva îmi jignește soțul…”

0

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei. Impresara a trecut printr-o perioadă dificilă, iar zvonurile despre divorțul de soțul ei au ținut primele pagini ale tabloidelor. Anamaria Prodan a trebuit să-și apere partenerul de viață și familie.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei: „Dacă cineva îmi jignește soțul…”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei. Vedeta tv a trecut printr-o perioadă dificilă, mai ales că zvonurile divorțului de Laurențiu Reghecampf, au ținut primele pagini ale ziarelor. Anamaria Prodan s-a văzut nevoită să infirme de multe ori aceste bârfe și de a-și apăra partenerul de viață. Recent, aceasta a declarat că nu mai dorește să mai vorbească public despre soțul și familia ei, iar dacă cineva îi va jigni familia, va lupta cu toate forțele. „Nu mai vorbesc de familia mea. Nu cred că este problema cuiva. Sunt foarte mulți neaveniți care se bagă cu bocancii, nu verifică, numai răutăți.

Eu cred că e mai bine în momentul asta ca familia mea să stea departe de toată nebunia asta. Iar dacă cineva îndrăznește vreodată… Eu sunt omul care luptă cu toată forța. Fizică, intelectuală. Dacă intră cineva pe mâna mea… E problemă dacă cineva îmi jignește soțul sau copiii”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a negat niciodată faptul că Reghe ar fi avut o altă relație. „Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara a declarat că în familia ei nu se va produce niciun divorț. „Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre cum se mentine în formă

Deși are trei sarcini la activ, Anamaria Prodan are un trup de invidiat. Aceasta susține că nu depune eforturi uriașe pentru a arăta așa. Anamaria Prodan a declarat că nu depune eforturi foarte mari pentru a arăta așa. „Nu am secrete, am o viață ordonată, o viață normală. Eu nu merg în discoteci, nu pierd nopțile. Dorm normal, mănânc normal. Am aproape 50 de ani, nu mănânc seara. Fac sport. Am grijă de mine, e vorba de respect față de mine, în primul rând”, a spus Anamaria Prodan.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide