Anamaria Prodan pleacă din România. Unde se mută definitiv alături de copii: „Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți care comentează”

Chiar dacă trece printr-o perioadă mai tensionată din cauza divorțului, Anamaria Prodan se concentrează la viața de familie, dar și la viața profesională. Are două afaceri noi, a investit un milion de euro în criptomonede, dar și într-un magazin cu băuturi alcoolice din Otopeni, lângă București.

Referitor la familie, Anamaria Prodan spune că copiii ei sunt pe primul loc în viața sa. Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, impresara a făcut mărturisiri și despre consecințele divorțului de Reghecampf. „Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump.

Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa. Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit.”, a declarat Anamaria Prodan.

„Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care au făcut școala în America”

Întrebată ce părere au copiii ei dacă ea și-ar reface viața, impresara a spus că aceștia o susțin. Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr. sunt alături de ea. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan susține că se vor muta în America, și o perioadă vor sta și în Dubai. Vor să se mute definitiv din România.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă.

Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul interviului de la Kanal D.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită”

Recent, Anamaria Prodan l-a avertizat pe Laurențiu Reghecampf prin intermediul avocaților. Trădarea lui Laurențiu Reghecampf a durut-o cumplit și nu înțelege cu soțul ei a putut să-i jure credință în biserică, iar mai apoi a dispărut fără nicio explicație. La începutul lunii iunie, cei doi și-au reînnoit jurămintele și au sărbătorit 15 ani de relație.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a spus ea la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata