Anamaria Prodan rupe tacerea si spune adevarul despre divortul anuntat de Reghe: „Eu am avut in pantaloni ce nu au avut cei care au stat langa mine!”

0

Anamaria Prodan a vorbit despre anuntul facut de Reghe, potrivit caruia a depus actele pentru divort. Vestea a venit ca o lovitura pentru Anamaria Prodan. Impresara a facut mai multe remarci acide la adresa lui Reghecampf. „Noi aflam foarte multe lucruri din presa!”, a spus impresara.

„El este tatal copilului meu, nu o sa vorbesc niciodata urat despre tatal copilului meu, e ca si cum as vorbi urat despre mine si despre copiii mei. Poate de-a lungul vietii am facut niste greseli sau nu am fost foarte atenta, dar promit ca le repar si atat de mult cat am sa pot, am sa lupt pentru ca copiii mei sa nu simta nenorocirea asta si discutiile astea, si sa mearga si sa creasca demni, exact asa cum i-am invatat.

Sa nu se impiedice de nimic in viata copiii, oricat de greu ar fi si oricat de mari ar fi nenorocirile si lasam legea sa isi spuna cuvantul. Si avocatii. Sa vedem ce se vrea, cine vrea si cum se vrea, pentru ca si noi aflam cumva foarte multe lucruri din presa.

Nu stim exact care este adevarul, ca intr-o zi este un adevar, in alta zi este un alt adevar, dar de acum este mai bine, daca ma cunoasteti pe mine. Daca ar fi sa o iau de la capat si sa am incredere in sotul meu si sa ii dau absolut totul pe mana, as face la fel. Pentru ca nimeni pe pamantul asta nu se poate gandi ca cineva poate sa iti faca rau, cineva in care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vietii pentru familia ta.

O sa vad, o sa imi descurc incet lucrurile, sa vad despre ce e vorba si atunci o sa pot sa dau o declaratie oficiala tuturor, pentru ca eu am avut ce nu au foarte multi barbati, sau ma rog, ce nu au cei care au stat langa mine…in pantaloni.

Intotdeauna mi-am aparat familia cu pretul vietii, zic eu, si cu pretul prieteniilor distruse de-a lungul vietii, tocmai pentru a arata ca nimeni nu imi atinge sotul sau familia.

Am vazut si noi aseara declaratia din ziar a sotului, mi-a citit-o un prieten drag, in direct, cred ca atunci aparuse, de cateva secunde. Sincera sa fiu, niciodata nu am stiut care e adevarul, nici in momentul de fata.

Nu stim adevarul, toata familia e putin bulversata, pentru ca nimeni nu stie de fapt care e minciuna, care-i adevarul, cand se spune adevarul, cand se minte. Dar o sa le descurc, incet, incet. Inca mai am niste oameni adevarati asa, barbati adevarati si femei adevarate care ma iubesc si tin la mine si stiu, in 17 ani, cam cat am luptat pentru cei de langa mine”, a spus Anamaria Prodan pentru emisiunea La Maruta, potrivit sport.ro.

„Nu prea poate sa dea de tatal lui!”

Intrebata despre starea lui Laurentiu Reghecampf Jr., singurul copil pe care cei doi il au impreuna, in urma acestui conflict, Anamaria Prodan a dezvaluit ca mezinul familiei este cel care sufera cel mai tare. Conform agentului, baiatul nu reuseste sa ia legatura cu tatal sau.

„El sufera cel mai tare pentru ca nu prea isi vede tatal, nu prea poate sa dea de el”, a mai spus impresara.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide