Anamaria Prodan se iubește cu un miliardar. Cine este misteriosul prinț din Dubai

Anamaria Prodan a părut că luptă până în ultima clipă pentru relaţia cu Laurenţiu Reghecampf, dar acum se.xy-impresara a lăsat de înțeles că are deja o altă relație.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre noul ei iubit. Anamaria Prodan a anunțat că va semna actele de divorț, dar a precizat că momentan nu a primit niciun document. Vedeta a mai spus că nu are de gând să-l mai ierte pe Laurențiu Reghecampf deoarece a făcut-o de prea multe ori!

Aflată în platoul emisiunii „La Măruță”, moderatorul a întrebat-o dacă plănuiește să-și refacă viața. Sexy-impresara a avut un răspuns ferm, explicând că ea are nevoie de afecțiune și că plănuiește să-și găsească o altă iubire. Cătălin Măruță a mai întrebat-o dacă este vorba despre persoana care o așteaptă în Dubai. La această întrebare Anamaria prodan a ezitat să răspundă, însă s-a luminat la față și a râs aprobator!

„Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (Cătălin Măruţă: „Cu cel din Dubai?”). Vezi? Vezi?”, a spus Anamaria Prodan. De asemenea, în încheierea emisiunii, Cătălin Măruță i-a urat drum bun în Dubai și să se întâlnească acolo cu prințul. Anamaria Prodan a râs, nu l-a contrazis, însă a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre prietenul ei din Dubai cu care s-a mai pozat în trecut!

Anamaria Prodan s-a aflat în Dubai aproape toată vara şi declara, la acea vreme, că a plecat din România deoarece trebuie să se ocupe de afacerile familiei. Tot în acea perioadă și-a încântat fanii cu poze s.exy în costum de baie, făcute în locuri luxoase din Dubai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata