Anamaria Prodan se mărită! Logodnicul ei a plătit o avere pe inel şi pe surpriza cu care a cerut-o de soţie! –CITESTE IN COMENTARIU

Anamaria Prodan se mărită! Anunţul a fost făcut de apropiaţi ai impresarei. Potrivit acestora, cunoscuta agentă de jucători a fost cerută de soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Logodnicul ei actual ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară proiectată pe Burj Khalifa. De altfel, Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram momentul în care chipul ei era proiectat pe celebra clădire din Dubai.

Anamaria Prodan se mărită! Logodnicul ei a plătit o avere pe inel şi pe surpriza cu care a cerut-o de soţie!

Costul inelului de logodnă nu a fost făcut încă public, dar cu siguranţă actualul iubit al impresarei nu s-a uitat la bani. Mai ales că preţul de 100.000 de euro pentru proiectarea chipului iubitei pe cunoscuta clădire din Dubai nu ar fi reprezentat un mare efort pentru acesta.

Anamaria Prodan a avut, astfel, parte de aceeaşi surpriză de care a avut parte Georgina Rodriguez din partea lui Cristiano Ronaldo.

Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie, au dezvăluit surse din apropierea impresarei pentru click.ro.

Anamaria Prodan şi-a anunţat urmăritorii că s-a stabilit în Dubai

Anamaria Prodan şi-a anunţat, recent, urmăritorii că poate fi găsită non-stop în Dubai. Ea s-a implicat într-un proiect după ce s-a deschis UAE Romanian Business Council în Emiratele Arabe Unite.

Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis.

Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc”, a transmis Anamaria Prodan pe InstaStory.

Logodnicul Anamariei Prodan a plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară proiectată pe Burj Khalifa / Instagram Anamaria Prodan
Logodnicul Anamariei Prodan a plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară proiectată pe Burj Khalifa / Instagram Anamaria Prodan

Divorţul de Laurenţiu Reghecampf s-a finalizat la sfârşitul anului trecut!

Instanţa a admis, în luna noiembrie a anului trecut, cererea de divorţ depusă de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Judecătoria Buftea a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună şi a stabilit ca Laurenţiu Reghecampf să plătească pentru fiul lui, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia.

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima, se arăta în decizia instanţei.

Lasă un comentariu