ANDRA, dezvăluiri intime: Câţi iubiţi a avut înainte de a relaţia cu Cătălin Măruţă

Andra a vorbit deschis despre viaţa de dinainte de a fi femeie măritată şi aşezată la casa ei, mărturisind că înainte de a se iubi cu Cătălin Măruţă a mai cunoscut un bărbat. „Nu am avut multe relatii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a declarat Andra.

Cum şi-a cunoscut soacra

Cantareata a vorbit si despre momentul in care i-a intalnit pe parintii lui Catalin Maruta. „Cand m-am dus in vizita la socrii mei, prima oara de Craciun, ma duc cu Maruta, sa ma prezinte si ma intreaba mama soacra: cate sarmalute vrei? Zic doua, gandindu-ma ca sunt ca la mama. Ce crezi? Erau mici, ca niste chiftelute. Catalin spune: pune platoul cu sarmalute si vedem noi”, a marturisit Andra.

Andra, despărţiri cu scandal

Inainte de relatia cu Maruta, Andra a mai avut o idila, dupa cum a amintit de curand, care a inceput pe la varsta de 15-16 ani si s-a incheiat in 2005. Dragos, fostul ei iubit, ar fi “terorizat-o” dupa aceea cu telefonaele.

Andra s-a despartit de Dragos Caploiu, de la trupa Groove,  dupa doi ani si jumatate de relatie, exact inainte de festivalul Cerbul de Aur, din septembrie 2005. Atunci cei doi s-au sicanat prin intermediul ziarelor. Mai intai au aparut declaratiile artistei care sustinea ca fostul iubit o “terorizeaza” cu telefoanele, si ca nu este de acord cu aceasta despartire.

A urmat apoi declaratia lui Dragos care a tinut sa specifice ca despartirea dintre el si solista a fost una civilizata. “Eu nu m-am certat cu Andra, pur si simplu ne-am despartit, ceea ce este cu totul altceva. Am incercat sa ramanem prieteni. Am fost impreuna cu Andra doi ani si jumatate. Ne-am despartit cu o saptamana inainte de Cerbul de Aur si am hotarat atunci, de comun acord, sa pastram distanta si sa nu mai tinem legatura, nici macar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie si nici ei rau, mai ales ca ea avea sa se prezinte la festival. Asa se face ca in ziua in care Andra urma sa intre pe scena, cu putin timp inainte, i-am dat un mesaj in care i-am urat succes. Asta a fost tot”, a povestit fostul iubit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata