Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie. Primele declarații ale artistei–-citeste in comentariu

Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie și 28 de relație. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de aproape trei decenii și sunt căsătoriți de 15 ani, însă, de la o vreme, artista și-a pus fanii pe gânduri, deoarece a renunțat la verighetă.

Cum nu ar fi fost primul cuplu longeviv care și-ar fi spus adio, artista a dezlegat misterul, răspunzându-le urmăritorilor din social media ce a determinat-o să ia această decizie care a creat o mulțime de zvonuri.

Andreea Bănică a renunțat la verighetă

Iată însă că dispariția verighetei de pe inelarul Andreei Bănică a iscat din nou controverse, iar fanii din social media nu au ezitat să o întrebe pe artistă unde a dispărut simbolul uniunii ei cu Lucian Mitrea. Extrem de sinceră, Andreea nu a ezitat să spună adevărul.

„Nu! (n.red. – nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri’, le-a spus Andreea Bănică fanilor, pe InstaStory.

Ce este diastaza, boala de care suferă Andreea Bănică

Cântăreața a mărturisit că suferă de o afecțiune care a dat multe bătăi de cap femeilor care au născut. Andreea Bănică a depistat problema în momentul în care încerca să scape de burtica în exces, iar exercițiile și dieta nu dădeau niciun rezultat. 

Andreea Bănică a împărtășit comunității de pe Instagram faptul că suferă de o problemă medicală care are numeroase simptome supărătoare. Este vorba despre diastaza abdominală, care apare în cazul femeilor care au născut.

Artista a povestit care a fost momentul în care și-a dat seama că se confruntă cu o problemă medicală. Și că aceasta, din păcate, nu rezolvă cu sport și dietă.

Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată.

Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”, s-a destăinuit Andreea.

Ea este dispusă să se lase pe mâna chirurgilor pentru a scăpa de această problemă care o deranjează inclusiv din punct de vedere estetic.

Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permananță, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând”, a povestit cântăreața pe Instagram.

Lasă un comentariu