Andreea Bănică, din nou gravidă? Ce a povestit artista: „Nu mai suport parfumurile, mirosurile…”

Andreea Bănică are o relaţie specială cu urmăritorii ei de pe Instagram, artista fiind foarte apropiată de comunitatea ei online. Aceasta le împărtăşeşte fanilor atât evenimentele fericite din viaţa ei, cât şi pe cele mai triste sau…ciudate. Deunăzi, protagonista noastră s-a plâns că nu mai suportă anumite mirosuri care înainte nu o deranjau absolut deloc.

„ Vai, mi se întâmplă ceva dubios.

Sunt mega tristă. Nu mai suport parfumurile, mirosurile.
Am intrat acum într-un magazin de cosmetice și am ieșit subit. Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia această problemă. Mi se face rău subit. Dacă cumva aveți vreo idee despre ceea ce pățesc, vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă.

Nu mai pot să mă dau cu parfum, cu creme cu parfum, nimic.”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram!

Andreea Bănică, din nou gravidă? „Îi iubim enorm și vrem să avem grijă de ei cum trebuie”

Reacţia fanilor la povestea Andreei nu este nicidecum surprinzătoare. Mulţi dintre ei i-au scris imediat să-şi cumpere un test de sarcină pentru că ar putea fi gravidă. Ei bine, cu fermitate, solista a afirmat că nici nu poate fi vorba despre al treilea copil.

„ Câte mesaje mi-ați trimis în care mi-ați zis că aș putea să fiu însărcinată.

Nu sunt însărcinată, am spus. Nu există așa ceva. Exclus sarcină!
Nu o să mai fiu însărcinată de acum înainte pentru că nu mai este cazul, este mult mult prea târziu. Eu am decis împreună cu Lucian să nu mai fac un alt bebe. Avem doi și ne este suficient. Îi iubim enorm și vrem să avem grijă de ei cum trebuie ”, a spus Andreea Bănică pe contul ei de Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata