Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

0

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. Vedeta a vorbit despre momentul teribil prin care a trecut. Aceasta s-a temut pentru viața ei!

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. Vedeta a povestit unul dintre cele mai terifiante momente prin care a trecut. În urmă cu un an, prezentatoarea TV trece prin două episoade care i-au afectat sănătatea. După ce a fost infectată cu noul coronavirus, aceasta a avut parte de un moment cumplit în trafic, iar din această cauză a ajuns la spital, cu simptome de preinfarct.

În timpul unui interviu la un post de televiziune, Andreea Marin a vorbit despre perioada când a fost infectată cu noul coronavirus și cum s-a vindecat, mărturisind că a trecut relativ ușor prin boală, iar asta datorită faptului că s-a vaccinat anti-covid.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi. Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, vedeta a mai povestit însă și de un episod petrecut anul trecut, când i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla la volanul mașinii, în drum spre filmări. ”Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct, dar din fericire nu a fost preinfarct, am ajuns la spital si mi s-a zis ca sunt burned-out. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin.

 

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide