Andreea Marin este în doliu. A murit chiar înainte de Sărbători, într-un accident teribil: „Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Andreea Marin trece prin clipe înfiorătoare!

Fosta prezentatoare a transmis că bărbatul care i-a marcat existența s-a stins din viață!

Aceasta a anunțat tragica veste pe rețelele de socializare.

Andreea Marin are parte de momente grele chiar înainte de sărbători. Andreea Marin a mărturisit pe rețelele de socializare că un om foarte important din cariera ei s-a stins din viață. Vedeta nu mai are liniște.

Îndrăgitul regizor, în vârstă de 34 de ani, Andrei Thutant, a decedat în urma unui accident. Andreea Marin nu a putut să stea cu mâinile în sân și i-a rugat pe fani să urmărească emisiunea în care artistul apăruse acum ceva vreme. Aceasta a scris pe rețelele de socializare o serie de mesaje emoționante.

„Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident…

În cadrul emisiunii „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță la Kanal D, fosta prezentatoare a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Vedeta a povestit despre cele mai negre perioade din viața ei. Aceasta a mărturisit că și-a dorit enorm de tare un copil, dar a trecut prin două sarcini extrauterine înainte să afle ce este fericirea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata