Andreea Marin, la spital din cauza epuizării! Sacrificiile care au dus-o pe mâinile medicilor–citeste in comentariu

Andreea Marin vorbește despre oboseală și epuizare, despre momentele când a ajuns pe mâinile medicilor, dar și despre succes. Care a fost prețul succesului, când și cum a reușit vedeta să atingă calmul și echilibrul interior la aproape 50 de ani. Declarații exclusive!

Andreea Marin, la spital din cauza epuizării! Sacrificiile care au dus-o pe mâinile medicilor
  • Andreea Marin, la spital din cauza epuizării
  • Sacrificiile care au dus-o pe mâinile medicilor
  • Cum a reușit să își găsească echilibrul

Andreea Marin este una dintre vedetele din România care a reușit să atingă, la propriu, succesul. Prezentatoarea TV s-a remarcat ca și gazdă a uneia dintre cele mai vizionate emsiuni, iar mai apoi a reușit să râmână în atenția publicului cu alte proiecte. Cu toate acestea, „Zâna”, așa cum a fost ea numită, a reușit să cunoască fericirea, abia acum, la aproape 50 de ani.

Sacrificiile care au dus-o pe mâinile medicilor! Cum a reușit să își găsească echilibrul

Andreea Marin mărturisește că succesul nu este egal fericire, iar aceasta nu stă în strălucirea unei clipe. Vedeta spune că a cunoscut fericirea abia acum, când reușești să înțelegi ce înseamnă moderația, echilibrul și comunicarea cu interiorul său.

„Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50, când înțeleg că de fapt înseamnă moderație, înseamnă echilibru. Fericirea nu trebuie să o cauți nici acolo unde crezi că atingi cerul cu mâna, nici în strălucirea unei clipe, fericirea stă în calmul ce se așază în tine, când știi cine ești. Ești fericită că poți comunica, în primul rând cu interiorul tău, când te simți bine cu tine, cu cei din jurul tău. Succesul nu este egal cu fericirea! Nu este o fericire pe termen lung, este o clipă, o strălucire de moment și vine după atâtât de multă muncă, încât nu mai ai puterea de a te bucura cu adevărat.”, a declarat Andreea marin pentru Spynews.ro

Andreea Marin vorbește și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră. Vedetă mărturișește că a avut nenumărate clipe în care oboseala și-a spus cuvântul și a ajuns de multe ori pe mâinile medicilor. Prezentatoarea TV spune că lucrurile mari nu se pot face cu eforturi mici.

Lucrurile mari nu se pot face cu eforturi mici

„Am avut nenumărate momente în care am simțit oboseala, epuizarea. Nu le mai știu numărul. Le-am depășit cu greu, uneori am ajuns în spital, am ajuns să pic, pur și simplu de oboseală. Lucrurile mari nu se fac cu eforturi mici. În meseria pe care mi-am ales-o nu este vorba doar despre muncă fizică, ci și de creativitate, de dorința de a veni mereu cu ceva nou, dar și de muncă fizică pentru că uneori le facem pe toate. Cel puțin așa am făcut eu lucrurie, sunt producător de ani buni și asta înseamnă să te intereseze tot ce ține de bucătăria produsului tău.”, a mai declarat Andreea Marin.

Lasă un comentariu