Anna Lesko tună și fulgeră, după ce Leo de la Strehaia a spus că a avut-o pentru suma de 500.000 de euro: „Am făcut ce pași trebuia”. Declarațiile fulminante despre ce s-a întâmplat, cu adevărat, între ei –-citeste in comentariu

Recent, Leo de la Strehaia a abordat subiectul femeilor care au fost parte din viața sa, iar una dintre cele menționate a fost Anna Lesko. Această declarație a deranjat-o profund pe artistă, care a luat poziție în acest sens.

Leo de la Strehaia a sugerat, fără a menționa direct, că Anna Lesko a fost femeia pentru care a cheltuit cei mai mulți bani pentru a o avea. La auzul acestor cuvinte, artista a fost extrem de supărată și a contactat imediat avocații.

Ce spunea Leo de la Strehaia despre relația cu Anna Lesko

Atunci când Leo de la Strehaia a menționat presupusa relație, a evitat să ofere numele Annei Lesko, dar a dat câteva indicii care au dus la presupunerea că ar fi vorba despre ea. El a menționat că au avut o relație de câteva luni, iar această aventură amoroasă l-ar fi costat aproximativ o jumătate de milion de euro.

„Problema a fost că, din cauza asta, că i-am dat banii ăia mulți, am luat-o și pe verișoara ei, care stătea în casă cu ea și îmi spunea tot ce face ea. Era omul meu, o luasem omul meu”, a spus Leo de la Strehaia, în cadrul unei emisiuni online, precizând că, în verișoara ei, „a băgat câteva zeci de mii” de euro.

Anna Lesko vrea să îl dea în judecată pe Leo de la Strehaia

Anna Lesko și-a ieșit din minți în momentul în care a auzit aceste afirmații, și-a contactat avocații și este dispusă să demonstreze că acesta minte. Artista a negat orice afirmație pe care Leo de la Strehaia a făcut-o și numește totul „o bazaconie”.

„Sunt cu avocații, am făcut ce pași trebuia. Nu vreau să mă încarc cu ce spune un interlop, care spune lucruri total neadevărate și defăimătoare, pe care va trebui să le probeze în instanță. Am aflat și eu acum (…)

Nici nu am ce dezmințire să dau la așa ceva, pentru că nu a existat niciodată povestea. Tot ce spune e o bazaconie, tot ce vorbește e o inepție. Mai mult ca sigur ne vom vedea la proces”, a spus Anna, conform Cancan.

Sora lui Leo de la Strehaia a pus ochii pe Irinel Columbeanu

Cu puțin timp în urmă, Leo de la Strehaia a anunțat că surorii sale, Olga Originala, îi place de Irinel Columbeanu și vrea să se ducă la azil pentru a-l cere de bărbat. Și-a continuat anunțul spunând că, dacă va accepta, va intra în familia lor și că îl va fi tratat așa cum se cuvine și că îi vor oferi tot ceea ce are nevoie pentru a duce o viață bună.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil. O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare, îi dăm băutură, să avem grijă de el.

Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine, o să fie number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor. Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat, Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo de la Strehaia.

Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia să poată să vină la tine și vom veni la tine la azil să-ți facem propunerea asta. Bineînțeles, dacă ești și tu de acord, nu trebuie să te simți prost, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, ești milionar. Tot milionar ești și tot milionar o să rămâi. Ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia.

Acum, Anna Lesko vrea să îl dea în judecată pe Leo de la Strehaia după afirmațiile făcute cu privire la o presupusă dintre ei.

Lasă un comentariu