Anunțul înfricoșător lansat de Markiyan Lubkivskyi: „Rusia va încerca să atace agresiv şi alte ţări! România este una dintre ele!”

Anunțul de care ne temeam cu toții a fost lansat. Markiyan Lubkivskyi, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a anunțat că rușii vor ataca mai multe țări, printre care și România.

Markiyan Lubkivskyi, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a declarat că Putin nu va ataca doar o țară. El a afirmat că președintele Rusiei va încerca să atace agresiv România, Letonia, Lituania, Estonia și Polonia.

Markiyan Lubkivskyi a făcut anunțul care dă fiori. Oficialul a transmis un mesaj îngrijorător pentru populație. El afirmă cu tărie că Rusia va ataca mai multe țări.

Ce are de gând Vladimir Putin

Situația ucrainenilor este mai gravă de la o oră la alta. Rușii distrug cât mai multe orașe din țara vecină a României. Markiyan Lubkivskyi a fost întrebat la ce să ne așteptăm după negocierile făcute între cele două țări, Ucraina și Rusia.

„Lucrul de care încercăm să fim siguri că îl obţinem este armistiţiul şi coridoare umanitare sigure pentru refugiaţi. Odată ce obţinem asta, putem merge mai departe şi la probleme politice”, a transmis Markiyan Lubkivskyi, potrivit antena3.ro.

Consilierul ministrului ucrainean al Apărării, Markiyan Lubkivskyi a mărturisit că Vladimir Putin are de gând să atace mai multe țări, după ce va acapara Ucraina.

„Aşa cum am spus, nimeni nu poate fi în siguranţă. România trebuie să se pregătească pentru escaladare, ca toate ţările vecine cu Ucraina. Nu aşteptaţi până când Rusia ajunge în Chişinău, începeţi discuţiile cu aliaţii NATO acum!

Intenţiile lui Putin nu privesc doar Ucraina. După ce va acapara Ucraina, va încerca să atace agresiv şi alte ţări precum Letonia, Lituania, Estonia, Polonia şi România ar putea fi pe lista lui!”, a transmis Markiyan Lubkivskyi, potrivit antena3.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata