ANUNȚUL UNUI ROMÂN ANALFABET A DEVENIT VIRAL: „VÂND WOZVAGĂN ȘARAN. ASIGURARE ȘI ITEPE ARE PÂNĂ…” CE PREȚ CERE–CITESTE IN COMENTARIU

De-a râsu`-plânsu`! Un român a pus la vânzare un autoturism marca Volkswagen Sharan și a stârnit un val de controverse pe internet. Toată lumea a râs în hohote, din cauza greșelilor gramaticale făcute de proprietarul mașinii puse. Ce a putut să scrie pe o foaie de hârtie?

Un român a vrut să-și vândă mașina, Volkswagen Sharan, așa că s-a gândit să pună anunț pe internet. Sigur că, nu i-a trecut prin cap ce reacții avea să stârnească în mediul online. Și asta nu pentru că oamenii erau interesați să cumpere vehiculul, ci pentru că proprietarul a dat-o-n bară. A făcut greșeli gramaticale imense, iar toată lumea a izbucnit în hohote de râs. Bărbatul a scris textul fără să se gândească prea mult la urmări. Nu a acordat atenție atunci când a oferit detalii despre mașina și a făcut-o într-un mod bizar. Oamenii interesați nu au înțeles mare lucru din anunțul de vânzare, pentru că a fost scris greșit.

„Vând Wazvagăn Șaran, anul fabricației 197. Alte informații: 19 Dizel, asigurare și itepe, are până 20019, ofer fiscal, acet orce test, preț este discutabil în privat. Urjet ușor discutabil”, se arată în anunțul de vânzare.

 

Anunțul amuzant postat pe internet de un român

Cât costă un Volkswagen Sharan, din anul 1997

Mașinile Volkswagen Sharan din 1997 nu sunt la mare căutare, din cauza vechimii, a kilometrilor mulți și a uzurii caroseriei. Sigur că, acestea au un preț mic din cauza faptului că sunt destul de vechi. Mulți români nu mai caută astfel de vehicule, așa că nici platformele de vânzări nu sunt pline de autoturisme tip Sharan. Spre exemplu, într-un anunț de pe OLX, un proprietar pune la bătaie o astfel de mașină la prețul de 1500 de euro. Este din 1997 și are 234 000 km. Anunțul este pus de o lună și pare că nu mulți s-au îngrămădit s-o cumpere.

„Vând VW Sharan 1.9 TDI din 1997
ITP valabil până în decembrie 2023
Asigurare valabilă până în ianuarie 2023
Mașina funcționează foarte bine pentru vârsta ei!
PS: „Nu este pentru pretențioși”
Prețul se negociază în limita bunului simț”, se arată într-un anunț de vânzare, postat pe platforma OLX.

Lasă un comentariu