Apelul disperat dat de o fetiță de 12 ani, în timpul incendiului din Rusia: „Nu pot să ies…” „spune-i mamei că o iubesc”

0 11

Apelul disperat dat de o fetiță de 12 ani, în timpul incendiului din Rusia: „Nu pot să ies…” „spune-i mamei că o iubesc”

Cel puțin 64 de persoane au murit în incendiul devastator care a cuprins un mall din Kemerovo, în Rusia. Printre victime se numără cel puțin 41 de copii, iar alți 10 sunt dați dispăruți, au declarat oficialii citați de BBC News.

Incendiul a pornit la un etaj superior al complexului comercial Winter Cherry, în timp ce zeci de oameni erau la cinema.

Un clip filmat de un martor arată cum un băiețel în vârstă de doar 11 ani se aruncă de la etaj, pentru a-și salva viața. Potrivit Siberian Times, copilul a supraviețuit, însă părinții săi au murit în incendiu. Click AICI pentru VIDEO…

„Două etaje au luat foc în cinci minute. Zona de joacă pentru copii era învăluită în fum în două minute. Fumul era atât de gros că nu puteai să vezi nici o mână întinsă în fața ta”, a declarat Alexander Dorogov, un martor.

Vika Pochankina, o fetiță de 12 ani, și-a sunat mătușa la scurt timp după ce cinematograful la care se afla la un film alături de colegii săi de clasă a luat foc. „Totul arde, ușile sunt blocate. Nu pot să ies, nu pot să respir”, i-a spus copila mătușii sale.

„I-am spus: Vika, scoate-ți hainele și acoperă-ți nasul. Și apoi mi-a zis: spune-le tuturor că îi iubesc, spune-i mamei că o iubesc”, povestește femeia. Deocamdată, nu se știe dacă fetița a reușit să se salveze.

Mulți au rămas captivi în centrul comercial, pentru că ușile s-au blocat.

Din cauza vâlvătăii, acoperișul s-a prăbușit în două săli de cinema.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută, iar autoritățile au demarat o investigație. Pompierii s-au luptat cu flăcările uriașe mai bine de 17 ore, iar la fața locului au ajuns peste 660 de ajutoare.

Citește și:

Toți chinezii vor primi NOTE de la stat. În funcție de punctajul obținut, vor avea beneficii sau interdicții

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.