Aris, fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu timp de o săptămână: „A intrat diriginta în clasa noastră, zici că eram la poliție”–citeste in comentariu

Alexia Eram și Aris, copiii Andreei Esca, au format una dintre cele mai puternice echipe din competiția America Express. Și, pentru că publicul i-a susținut neîncetat și a rezonat cu caracterele celor doi extrem de mult, aceștia au fost invitați în cadrul podcastului „Badassmom”, acolo unde au făcut mai multe dezvăluiri din copilăria lor, dar și despre legătura strânsă pe care o au în prezent. Una dintre perioadele mai neplăcute din adolescență este însă cea a liceului, povestesc aceștia, care își aduc aminte cu amuzament de regulile stricte pe care le impunea instituția de învățământ la care părinții lor i-au înscris.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

Aris, exmatriculat pentru o săptămână

Mai rea decât detenția despre care a amintit sora sa este exmatricularea, își amintește Aris. Tânărul a dezvăluit faptul că a primit o astfel de pedeapsă timp de o săptămână și, în timp ce această situație era privită drept o pedeapsă de cadrele didactice, Aris spune că el a primit din plin această situație, întrucât a fost o perioadă dedicată doar relaxării.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

Motivul pentru care a fost exmatriculat

Totul a pornit de la o joacă, își amintește Aris, care și-a dorit la vremea aceea doar să testeze un spray cu piper pe care-l avea deja de ceva vreme la el și căruia nu-i știa exact utilizarea. Totuși, ce trebuia să fie o simplă încercare s-a transformat rapid într-un incident care a alarmat toate cadrele didactice.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a continuat acesta.

Lasă un comentariu