Cum iti poti intari sistemul imunitar in doar 15 secunde!

Profesorul Serghei Bubnovskiy de la Moscova are o tehnica inovatoare care poate intari sistemul imunitar foarte rapid si facil! Acesta sustine ca inmuierea picioarelor intr-o vas cu apa rece ca gheata timp de 10-15 secunde poate intari sistemul imunitar si il poate pregati pentru lupta impotriva racelilor si gripei!

In plus, potrivit unui studiu din Anglia (mai exact, al Institutului de Cercetare Thrombosis din Marea Britanie), reiese ca efectuarea dusurilor zilnice duce la cresterea numarului de globule albe din sange, in comparatie cu cei care fac dusuri calde.


Apreciază și distribuie !

Conform unui alt studiu, efectuat de cercetatori germani, o baie ocazionala in timpul iernii in apa rece cauzeaza stres oxidativ, dar realizata in mod regulat, acesta conduce la un raspuns antioxidant adaptiv; cu alte cuvinte, organismul este mai capabil de a combate stresul oxidativ, in general, odata ce este obisnuit sa inoate in apa rece.

Cum sa faci corect baie rece la picioare:

Se toarna apa rece intr-o cada de baie sau lighean, apoi se adauga gheata si se scufunda picioarele timp de 10-15 secunde. Repetand aceasta metoda in fiecare noapte inainte de a merge la culcare, va puteti intari rapid sistemul imunitar.
Metoda este deosebit de benefica pentru persoanele cu un sistem imunitar slab – in acest caz, se inmoaie picioarele in apa rece ca gheata la fiecare 4 ore.