Aurel Pădureanu, din nou în doliu! Văduvul Corneliei Catanga și-a pierdut sora: ”Sunt copleșit de durere”

0

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite, la doar câteva luni de la moartea soției sale.

Văduvul Corneliei Catanga și-a pierdut și ultima soră după o luptă grea cu cancerul. Acum e devastat de durere și se pregătește de înmormântare.

Aurel Pădureanu e din nou în doliu, la doar câteva luni după ce și-a îngropat soția, cea pe care a iubit-o o viață. Soțul Corneliei Catanga și-a pierdut acum și ultima soră, iar el se pregătește de înmormântare.

Sora lui Aurel Pădureanu a murit
Înainte de a intra la priveghiul Fănicăi, Aurel Pădureanu a oferit câteva declarații în exclusivitate la Antena Stars despre momentele grele prin care trece și spune că ea a fost singura soră care i-a mai rămas, fiind cea mai mare dintre frați.

”După moartea Corneliei care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și suroioara mea, Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere. Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani, i-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă, mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Sora lui l-a sunat mereu după moartea Corneliei Catanga
Aurel Pădureanu a mai spus la Antena Stars că sora sa a fost cea care mereu i-a stat aproape, iar după moartea Corneliei Catanga îl suna mereu să-l întrebe dacă e bine și cum reușește să treacă peste această cumpănă.

Soțul Corneliei Catanga a mărturisit că sora a a murit din cauza cancerului, asta după ce fusese operată în urmă cu un an, însă iată că boala a regenerat. Mâine va avea loc înmormântarea la cimitirul Ghencea, după cum a precizat el.

”Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult, a fost operată acum un an și ceva de cancer, asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă, ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide