Ba mai vrea, ba nu se lasă! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună, dar separați! Au negociat împăcarea la o ciorbă?–citeste in comentariu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se pot decide! Vedeta și afaceristul ba se împacă, ba se ceartă! După ce s-a spus că au dat uitării neînțelegerile, problemele ar fi început, din nou, între cei doi! Ar fi împreună, dar se pare că de plecat…pleacă separat! Paparazzii Spynews.ro au fost și ei la fața locului și avem imagini incendiare!

Ba mai vrea, ba nu se lasă! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună, dar separați! Au negociat împăcarea la o ciorbă? / PAPARAZZI
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat separat de la restaurant
  • Cum au decurs negocierile de la prânz

Au una dintre cele mai mediatizate relații din showbiz-ul românesc și după ce au confirmat chiar ei că s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună.

Bianca Drăgușanu au plecat separat de la restaurant

Bianca Drăgușanu este o femeie independentă din toate punctele de vedere și se pare că nici măcar iubirea nu poate să o oprească să spună lucrurilor pe nume. Atunci când a vrut, a plecat din relații, iar când a simțit că este momentul, s-a întors. În ultima perioadă, cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău a ocupat primele titluri ale ziarelor, iar acum idila continuă.

Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în oraș. Au ieșit la o nouă serie de negocieri, cel mai probabil, iar fiecare și-a făcut prezența cu propria mașină. Nu întâmplător, căci știau ei de ce preferă acest lucru.

Având în vedere locul întâlnirii, putem să credem că au luat prânzul împreună, iar discuțiile nu ar fi decurs în direcția dorită. Nu o spunem noi, ci imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, în care cei doi ies separat, în momente diferite. Primul care pleacă din restaurant este Gabi Bădălău, iar mai apoi Bianca Drăgușanu.

Ce a spus Gabi Bădălău despre separare

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit după ce ea ar fi luat această decizie, iar el ar fi regretat faptul că a pierdut-o pe divă.

Ei bine, afaceristul a făcut câteva declarații în care a vorbit despre faptul că o apreciază pe Biancă Drăgușanu și se bucură că a avut o astfel de relație de la care a avut multe de învățat.

”Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos.

A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Lasă un comentariu